PC Açılışta Boot Ekranı Açılıyor

frozen88

Kilopat
Daha fazla  
PC'yi normal kapatıyorum tekrar açacağım zaman bu ekranda açılıyor. Enter yapınca normal açılmaya başlıyor. Sebebi ne olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
BIOS'dan boot sekmesine geliniz ve boot option 1 olarak SSD'nizi seçiniz. Bu sizin probleminizi çözecektir.
Bu hata sureklı olmuyor mesela 15 gunde bir anca oluyo. Ve option 1 de ssd seçili

Bilgisayarı kapatın, fişleri çekip power tuşuna 5 saniye basılı tuttuktan sonra bırakın ve fişleri takıp bilgisayarı normal şekilde açın. Sorun tekrarlarsa BIOS ayarları kaydetmiyor demektir.

Bilgisayarı kapatın, fişleri çekip power tuşuna 5 saniye basılı tuttuktan sonra bırakın ve fişleri takıp bilgisayarı normal şekilde açın. Sorun tekrarlarsa BIOS ayarları kaydetmiyor demektir.

Pek BİOS ayarları kaydetmiyorsa ne yapmalıyız ? Bende aynı sorunu yaşıyorum.

Bunu bıkac defa denedim normal açıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…