L Lukang Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2021 #1 Arkadaşlar, PC yeni, bilgisayarı açtığımda aşağıdaki resimdeki hatayı veriyor. BIOS falan giremiyorum. Dosya Ekleri IMG_20210105_143339.jpg 102,9 KB · Görüntüleme: 711
Arkadaşlar, PC yeni, bilgisayarı açtığımda aşağıdaki resimdeki hatayı veriyor. BIOS falan giremiyorum.
KS KS L Lukang Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2021 #11 Öncelikle hdmi kablo var ekran kartına bağlı monitör ise lg Artı 0 Eksi
samrul99 Megapat Katılım 21 Nisan 2016 Mesajlar 130 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2021 #12 Arkadaşlar bende aynı hata var PC açılıyor belli bir süre sonra fare takılıyor ve ekran gidiyor ama sistem çalışmaya devam ediyor. Tek7HackDedi dedi: Monitörün ayarlarından general>energy Saving'i kapatmayı dene. Genişletmek için tıkla... Bunu şimdi denedim olursa sorunu çözer umarım. Olmazsa tekrar yazarım buraya 3 gündür hata almıyorum bunu yapmadan önce her gün bir defa oluyordu nerdeyse düzeldi gibi bakalım. Artı 0 Eksi
Arkadaşlar bende aynı hata var PC açılıyor belli bir süre sonra fare takılıyor ve ekran gidiyor ama sistem çalışmaya devam ediyor. Tek7HackDedi dedi: Monitörün ayarlarından general>energy Saving'i kapatmayı dene. Genişletmek için tıkla... Bunu şimdi denedim olursa sorunu çözer umarım. Olmazsa tekrar yazarım buraya 3 gündür hata almıyorum bunu yapmadan önce her gün bir defa oluyordu nerdeyse düzeldi gibi bakalım.