E Efe Turhan Femtopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2020 #1 Evet arkadaşlar, sorun belirttiğim gibi yardımcı olabilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Aralık 2020
Çözüm hahahahah 3 Aralık 2020 Efe Turhan dedi: Evet arkadaşlar, sorun belirttiğim gibi yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı kapatıp açın. Windows’a girerken “F8” tuşuna basın ve çıkan menüden 3. seçenek olan “Güvenli Kip”i seçin. “Denetim Masası” bölümünden “Program Ekle/Kaldır” seçeneğini seçin. Karşınıza çıkan listede “DirectX Drivers” bölümünü seçin. “Restore Audio Drivers” tuşuna basın. Bilgisayarın yeniden açılmasını bekleyin.
Efe Turhan dedi: Evet arkadaşlar, sorun belirttiğim gibi yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı kapatıp açın. Windows’a girerken “F8” tuşuna basın ve çıkan menüden 3. seçenek olan “Güvenli Kip”i seçin. “Denetim Masası” bölümünden “Program Ekle/Kaldır” seçeneğini seçin. Karşınıza çıkan listede “DirectX Drivers” bölümünü seçin. “Restore Audio Drivers” tuşuna basın. Bilgisayarın yeniden açılmasını bekleyin.
Okan öz Hectopat Katılım 23 Ağustos 2020 Mesajlar 635 Çözümler 3 Yer Mannheim Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Aralık 2020 #2 Efe Turhan dedi: Evet arkadaşlar, sorun belirttiğim gibi yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı güç tuşuna basılı tutupmu kapatıyorsun yoksa Windows'dan kapatamı eğer güç tuşunda kapatıyorsan veri kaybına yol açmış olabilir ya da antivürüs programın gerekli dosyaları virüs sanıp da silmiş olabilir. Artı 0 Eksi
Efe Turhan dedi: Evet arkadaşlar, sorun belirttiğim gibi yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı güç tuşuna basılı tutupmu kapatıyorsun yoksa Windows'dan kapatamı eğer güç tuşunda kapatıyorsan veri kaybına yol açmış olabilir ya da antivürüs programın gerekli dosyaları virüs sanıp da silmiş olabilir.
hahahahah Hectopat Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 2.112 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2020 #3 Efe Turhan dedi: Evet arkadaşlar, sorun belirttiğim gibi yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı kapatıp açın. Windows’a girerken “F8” tuşuna basın ve çıkan menüden 3. seçenek olan “Güvenli Kip”i seçin. “Denetim Masası” bölümünden “Program Ekle/Kaldır” seçeneğini seçin. Karşınıza çıkan listede “DirectX Drivers” bölümünü seçin. “Restore Audio Drivers” tuşuna basın. Bilgisayarın yeniden açılmasını bekleyin. Artı 0 Eksi Çözüm
Efe Turhan dedi: Evet arkadaşlar, sorun belirttiğim gibi yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı kapatıp açın. Windows’a girerken “F8” tuşuna basın ve çıkan menüden 3. seçenek olan “Güvenli Kip”i seçin. “Denetim Masası” bölümünden “Program Ekle/Kaldır” seçeneğini seçin. Karşınıza çıkan listede “DirectX Drivers” bölümünü seçin. “Restore Audio Drivers” tuşuna basın. Bilgisayarın yeniden açılmasını bekleyin.
KS KS E Efe Turhan Femtopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2020 #4 hahahahah dedi: Bilgisayarı kapatıp açın. Windows’a girerken “F8” tuşuna basın ve çıkan menüden 3. seçenek olan “Güvenli Kip”i seçin. “Denetim Masası” bölümünden “Program Ekle/Kaldır” seçeneğini seçin. Karşınıza çıkan listede “DirectX Drivers” bölümünü seçin. “Restore Audio Drivers” tuşuna basın. Bilgisayarın yeniden açılmasını bekleyin. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam bunu deneyeceğim. hahahahah dedi: Bilgisayarı kapatıp açın. Windows’a girerken “F8” tuşuna basın ve çıkan menüden 3. seçenek olan “Güvenli Kip”i seçin. “Denetim Masası” bölümünden “Program Ekle/Kaldır” seçeneğini seçin. Karşınıza çıkan listede “DirectX Drivers” bölümünü seçin. “Restore Audio Drivers” tuşuna basın. Bilgisayarın yeniden açılmasını bekleyin. Genişletmek için tıkla... hahahahah dedi: Bilgisayarı kapatıp açın. Windows’a girerken “F8” tuşuna basın ve çıkan menüden 3. seçenek olan “Güvenli Kip”i seçin. “Denetim Masası” bölümünden “Program Ekle/Kaldır” seçeneğini seçin. Karşınıza çıkan listede “DirectX Drivers” bölümünü seçin. “Restore Audio Drivers” tuşuna basın. Bilgisayarın yeniden açılmasını bekleyin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam oldu sorunsuz çalışıyor. Son düzenleme: 3 Aralık 2020 Artı 0 Eksi
hahahahah dedi: Bilgisayarı kapatıp açın. Windows’a girerken “F8” tuşuna basın ve çıkan menüden 3. seçenek olan “Güvenli Kip”i seçin. “Denetim Masası” bölümünden “Program Ekle/Kaldır” seçeneğini seçin. Karşınıza çıkan listede “DirectX Drivers” bölümünü seçin. “Restore Audio Drivers” tuşuna basın. Bilgisayarın yeniden açılmasını bekleyin. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam bunu deneyeceğim. hahahahah dedi: Bilgisayarı kapatıp açın. Windows’a girerken “F8” tuşuna basın ve çıkan menüden 3. seçenek olan “Güvenli Kip”i seçin. “Denetim Masası” bölümünden “Program Ekle/Kaldır” seçeneğini seçin. Karşınıza çıkan listede “DirectX Drivers” bölümünü seçin. “Restore Audio Drivers” tuşuna basın. Bilgisayarın yeniden açılmasını bekleyin. Genişletmek için tıkla... hahahahah dedi: Bilgisayarı kapatıp açın. Windows’a girerken “F8” tuşuna basın ve çıkan menüden 3. seçenek olan “Güvenli Kip”i seçin. “Denetim Masası” bölümünden “Program Ekle/Kaldır” seçeneğini seçin. Karşınıza çıkan listede “DirectX Drivers” bölümünü seçin. “Restore Audio Drivers” tuşuna basın. Bilgisayarın yeniden açılmasını bekleyin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam oldu sorunsuz çalışıyor.