Musab Gündoğdu Centipat Katılım 3 Aralık 2022 Mesajlar 285 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2023 #1 Merhaba. PC'yi açtığımda oto BIOS'a giriyor. Boot menüsüne geldiğimde ise SSD gozukmuyor. Ne yapacağım? Kablolar da normal, iyi. Format atarken de gozukmedi SSD.
Merhaba. PC'yi açtığımda oto BIOS'a giriyor. Boot menüsüne geldiğimde ise SSD gozukmuyor. Ne yapacağım? Kablolar da normal, iyi. Format atarken de gozukmedi SSD.
LocalNet Hectopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 263 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2023 #2 Başka bir sabit disk kullanmayı deneyin. Büyük ihtimal SSD de bir problem var. Artı 0 Eksi
paWel Hectopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 1.910 Çözümler 14 Yer İstanbul/Küçükçekmece Daha fazla Sistem Özellikleri Excalibur G700 GTX 1650 4GB 8GB DDR 4 Ram İ5-10300H 512 GB İntel SSD Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2023 #3 Musab Gündoğdu dedi: Merhaba. PC'yi açtığımda oto BIOS'a giriyor. Boot menüsüne geldiğimde ise SSD gozukmuyor. Ne yapacağım? Kablolar da normal, iyi. Format atarken de gozukmedi SSD. Genişletmek için tıkla... SSD James Donkey mi? LocalNet dedi: Başka bir sabit disk kullanmayı deneyin. Büyük ihtimal SSD de bir problem var. Genişletmek için tıkla... Kahkaha atıyorsunda Tek ihtimal ya İzoly SSD ya James Donkey xD Artı 0 Eksi
Musab Gündoğdu dedi: Merhaba. PC'yi açtığımda oto BIOS'a giriyor. Boot menüsüne geldiğimde ise SSD gozukmuyor. Ne yapacağım? Kablolar da normal, iyi. Format atarken de gozukmedi SSD. Genişletmek için tıkla... SSD James Donkey mi? LocalNet dedi: Başka bir sabit disk kullanmayı deneyin. Büyük ihtimal SSD de bir problem var. Genişletmek için tıkla... Kahkaha atıyorsunda Tek ihtimal ya İzoly SSD ya James Donkey xD
LocalNet Hectopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 263 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2023 #4 paWel dedi: SSD James Donkey mi? Kahkaha atıyorsunda tek ihtimal ya Izoly SSD ya James Donkey xD. Genişletmek için tıkla... James Donkey diyince komiğime geldi sizinle dalga geçmek için "kahkaha" atmadım. xD Artı 0 Eksi
paWel dedi: SSD James Donkey mi? Kahkaha atıyorsunda tek ihtimal ya Izoly SSD ya James Donkey xD. Genişletmek için tıkla... James Donkey diyince komiğime geldi sizinle dalga geçmek için "kahkaha" atmadım. xD
paWel Hectopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 1.910 Çözümler 14 Yer İstanbul/Küçükçekmece Daha fazla Sistem Özellikleri Excalibur G700 GTX 1650 4GB 8GB DDR 4 Ram İ5-10300H 512 GB İntel SSD Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2023 #5 LocalNet dedi: James Donkey diyince komiğime geldi sizinle dalga geçmek için "kahkaha" atmadım. xD Genişletmek için tıkla... Biliyorum hocam Forumun ünlü markası Artı 0 Eksi
LocalNet dedi: James Donkey diyince komiğime geldi sizinle dalga geçmek için "kahkaha" atmadım. xD Genişletmek için tıkla... Biliyorum hocam Forumun ünlü markası