Siyah ekran alıyorum. Format USB'si yaptım. Yine siyah ekran. Harici HDD'ye Windows yükledim oradan açtım yine siyah ekran. RAM'i çıkartıp taktım HDD'yi çıkartıp taktım siyah ekran.
BIOS ve Boot menüye girebiliyorum F8 ile girip disk sorunlarını düzelt dedim disk taradı falan yine olmadı. HDD'de bad sector olabilir diye düşündüm PC'de onu taramak için kısım vardı F10 ile girdiğim tarama yapabiliyorum bad sector olup olmadığından emin değilim ana genel tarama yapınca HDD taramasında %90'da kalıyor. HDD'den şüpheleniyordum ama neden format USB'si veya diğer HDD ile başlatınca neden siyah ekranda kalıyor?
Genelde Lenovo yazısında takılıyor ve dönüyor.
Lenovo.
Intel i3 Windows10 NVIDIA GT720 4 GB RAM.
Harici hiçbir şey yok.
Bir de bu sorun PC aşırı yavaşladıktan sonra oldu.
Bir de 1 haftadır bilgisayara yoğun indirme yaptım ve uzun süreler açıktı.
BIOS ve Boot menüye girebiliyorum F8 ile girip disk sorunlarını düzelt dedim disk taradı falan yine olmadı. HDD'de bad sector olabilir diye düşündüm PC'de onu taramak için kısım vardı F10 ile girdiğim tarama yapabiliyorum bad sector olup olmadığından emin değilim ana genel tarama yapınca HDD taramasında %90'da kalıyor. HDD'den şüpheleniyordum ama neden format USB'si veya diğer HDD ile başlatınca neden siyah ekranda kalıyor?
Genelde Lenovo yazısında takılıyor ve dönüyor.
Lenovo.
Intel i3 Windows10 NVIDIA GT720 4 GB RAM.
Harici hiçbir şey yok.
Bir de bu sorun PC aşırı yavaşladıktan sonra oldu.
Bir de 1 haftadır bilgisayara yoğun indirme yaptım ve uzun süreler açıktı.
Son düzenleyen: Moderatör: