ierdogduu Megapat Katılım 1 Ekim 2014 Mesajlar 455 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Youtube 14 Şubat 2017 #1 Ben uyurken bilgisayarımı açık bırakmıştım ve uyandığımda PC kapanmış. Açmaya çalıştığımda ise açılmadan kapanıyor ve tekrarlıyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 14 Şubat 2017
Ben uyurken bilgisayarımı açık bırakmıştım ve uyandığımda PC kapanmış. Açmaya çalıştığımda ise açılmadan kapanıyor ve tekrarlıyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
system3264 Megapat Katılım 30 Kasım 2014 Mesajlar 363 Çözümler 1 Yer Edirne Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilişim - Laptop Servisi 14 Şubat 2017 #2 Sürekli bip sesi güç kaynağı yada anakart arızası olabilir. Bence donanımları özellikle ekran kartı ve RAM'leri çıkarıp tekrar tak. Fişini çekip biraz bekle sonra tekrar dene.
Sürekli bip sesi güç kaynağı yada anakart arızası olabilir. Bence donanımları özellikle ekran kartı ve RAM'leri çıkarıp tekrar tak. Fişini çekip biraz bekle sonra tekrar dene.