Hagu Hectopat Katılım 19 Eylül 2022 Mesajlar 3.459 Çözümler 42 4 Eylül 2023 #1 Gigabyte ekraninda kaldigi zaman ne yapmak gerekiyor? Ve bu durumun nedeni nedir?
Averasia Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2018 Mesajlar 1.785 Çözümler 19 Yer BMW Munich, Frankfurter 4 Eylül 2023 #2 Hagu dedi: Gigabyte ekraninda kaldigi zaman ne yapmak gerekiyor? Ve bu durumun nedeni nedir? Genişletmek için tıkla... BIOS'tan öteye gitmiyor sistem doğru mu? Artı 0 Eksi
Hagu dedi: Gigabyte ekraninda kaldigi zaman ne yapmak gerekiyor? Ve bu durumun nedeni nedir? Genişletmek için tıkla... BIOS'tan öteye gitmiyor sistem doğru mu?
snageX Hectopat Katılım 9 Mart 2023 Mesajlar 3.152 Makaleler 1 Çözümler 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2023 #3 SSD kullanmıyorsan SSD kullanman ve beklemen gerekiyor. Sistemin çok doluysa biraz boşaltman da tavsiyemdir. Artı 0 Eksi
SSD kullanmıyorsan SSD kullanman ve beklemen gerekiyor. Sistemin çok doluysa biraz boşaltman da tavsiyemdir.
HSENX Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2013 Mesajlar 1.037 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2023 #4 Hocam alıntıdır. Çözüldü: Gigabyte B450M-H BIOS nasıl resetlenir? BIOS'tan ayar değiştim sonra kaydedip çıktim. Sonra monitöre görüntü gelmiyor. www.technopat.net Artı 0 Eksi
Hocam alıntıdır. Çözüldü: Gigabyte B450M-H BIOS nasıl resetlenir? BIOS'tan ayar değiştim sonra kaydedip çıktim. Sonra monitöre görüntü gelmiyor. www.technopat.net
KS KS Hagu Hectopat Katılım 19 Eylül 2022 Mesajlar 3.459 Çözümler 42 4 Eylül 2023 #5 snageX dedi: SSD kullanmıyorsan SSD kullanman ve beklemen gerekiyor. Sistemin çok doluysa biraz boşaltman da tavsiyemdir. Genişletmek için tıkla... JD960GB SSD var sorunlu diye biliyorum çok kasma donma var ve cok bekletiyor acilirken bu 2.yapisi Anakartim A520M k modeli. Bugün sistem mavi ekran verdi 2-2.30 saat sonra %100 oldu ve kasa uzerinden reset attim simdi boyle oldu. Artı 0 Eksi
snageX dedi: SSD kullanmıyorsan SSD kullanman ve beklemen gerekiyor. Sistemin çok doluysa biraz boşaltman da tavsiyemdir. Genişletmek için tıkla... JD960GB SSD var sorunlu diye biliyorum çok kasma donma var ve cok bekletiyor acilirken bu 2.yapisi Anakartim A520M k modeli. Bugün sistem mavi ekran verdi 2-2.30 saat sonra %100 oldu ve kasa uzerinden reset attim simdi boyle oldu.