Klavye çalışmıyor biosa giremiyorumWindows zarar görmüș olabilir. Yeni bir windows kurmayı deneyin.
Uzun zamandır bilgisayarı acmiyordum, açtım BIOS ekranı geliyor ses de geliyor fakat PC açılmıyor BIOS ekranında klavye çalışmıyor BIOS pilini çıkarıp taktım hiçbir şey degismedi.
bilgisayaran dizüstüyse fiziksel zarar almış gibi geliyor su dökülmesi gibi masaüstüyse farklı bir klavyeyle denedin miKlavye çalışmıyor biosa giremiyorum
Dizüstü değil az sonra deneyeceğimbilgisayaran dizüstüyse fiziksel zarar almış gibi geliyor su dökülmesi gibi masaüstüyse farklı bir klavyeyle denedin mi
Uzun zamandır bilgisayarı acmiyordum, açtım BIOS ekranı geliyor ses de geliyor fakat PC açılmıyor BIOS ekranında klavye çalışmıyor BIOS pilini çıkarıp taktım hiçbir şey degismedi.
Hepsini denedim olmadıKlavyeyi çıkarıp takmayı deneyin. Takabileceğiniz farklı bir port varsa oraya takın. Del tuşuna basıp BIOS'a girmeyi deneyin. Exit kısmında Load Optimized Defaults/Fabrika ayarlarına geri döndür gibi bir seçenek varsa onu seçip ayarlarınızı kaydedip çıkın.
Ayrıca klavyeyi söküp takmak işe yaramadıysa bellekleri teker teker takarak deneyin. Belleklerin sarı uç taraflarını silgiyle hafifçe silin ve öyle takın.
Del tuşuna bassam bile biosa girmiyorKlavyeyi çıkarıp takmayı deneyin. Takabileceğiniz farklı bir port varsa oraya takın. Del tuşuna basıp BIOS'a girmeyi deneyin. Exit kısmında Load Optimized Defaults/Fabrika ayarlarına geri döndür gibi bir seçenek varsa onu seçip ayarlarınızı kaydedip çıkın.
Ayrıca klavyeyi söküp takmak işe yaramadıysa bellekleri teker teker takarak deneyin. Belleklerin sarı uç taraflarını silgiyle hafifçe silin ve öyle takın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.