PC açılmıyor

AYDINBEY.01

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayarımın SSD kablosu sıkıştığı için yan şekilde taktım lakin güç tuşuna bastığımda PC gücü veriyor ama ne ekran geliyor ne de PC'den ses geliyor. Guc kablosunu vs her şeyi sök tak yaptım ondan mı? Acilmasi uzun mu surer?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarımın SSD kablosu sıkıştığı için yan şekilde taktım lakin güç tuşuna bastığımda PC gücü veriyor ama ne ekran geliyor ne de PC'den ses geliyor. Guc kablosunu vs her şeyi sök tak yaptım ondan mı? Acilmasi uzun mu surer?
Fanlar dönüyormu ? Kabloları sök tak yaptım demişsiniz kabloları doğru takmamış olabilirsiniz dikkat edin kablolara.

Ramlerinizi kontrol edin. RAM'lerde sıkıntı varsa bilgisayarın açılması mümkün değil. En fazla monitörde azcık ışık yanıp kapanır.
Kablolarda tüm PIN lerin oturduğundan emin olun önce.

24 pin kablo tam oturmamış olabilir güç bağlantılarını ve ön panel kablolarını kontrol edin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı