Çözüldü PC açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

swayer

Centipat
Daha fazla  
Meslek
Müzisyen
Chkdsk /r /f komutunu CMD'ye yazdım ve bana sistem sonraki açılışta bunu kontrol edecek dedi bende evet dedim yeniden başlattım açılış ekranında kaldı ne yapabilirim?

Dosya Ekleri

• image.jpg
    79,2 KB · Görüntüleme: 42
Çözüm
O komutu yazmadan önce bütün dosyaları programları kapatmanız gerekli kapattınız mı? Kapatmadıysanız veri kaybına yol açmış olabilir veya Windows'un dosyaları bozulmuş olabilir.

Kusura bakma geç yazıyorum ama PC o sürede chkdsk işlemini yapıyormuş zaten şimdi PC açıldı yine de teşekkürler.
O komutu yazmadan önce bütün dosyaları programları kapatmanız gerekli kapattınız mı? Kapatmadıysanız veri kaybına yol açmış olabilir veya Windows'un dosyaları bozulmuş olabilir.

Yapacak bir şey yok. Format atacaksın.

Kusura bakma geç yazıyorum ama PC o sürede chkdsk işlemini yapıyormuş zaten şimdi PC açıldı yine de teşekkürler.

Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…