Çözüldü PC açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Lilimori

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar.
Küçük kardeşimin ben evde yokken bilgisayarın fişini kendi takmaya çalışırken becerememesi ve ısrarla denemesi sonucunda bilgisayar açılmamaya başladı. Güç kaynağını mı bozdu ne yaptı bilmiyorum. Açma tuşuna basıyorum hiç tepki yok.

Çözüm

Güç kablosunu çek. Güç tuşuna 30 saniye basılı tut 10 saniye bas çek yap ve açmaya çalış. Açılmazsa BIOS'u CMOS yaparak veya 30 saniye kadar bios pilini çıkarıp sıfırla.
O

Olup olmaması seni değil konu sahibini bağlıyor dostum seni irdeleyen tarafı ne
Beni rahatsız eden bir durum yok, ancak kimin ne kadar yarar sağladığını kıyaslayan, "ürünü servise verin" tavsiyesi vermek için AI kullanan ve gereksiz bir üslupla konuyu buralara getiren sizsiniz. Umarım yorumları ChatGBT'ye atıp "buna uygun bir cevap ver" tarzında bir yöntem kullanmıyorsunuzdur. Çözüme ulaşmış bir konuyu daha fazla kirletmenin anlamı yok. Yapay zekayı daha işlevsel kullanmanızı temenni eder, hayatınızda başarılar dilerim.

Son düzenleme:
O

Olup olmaması seni değil konu sahibini bağlıyor dostum seni irdeleyen tarafı ne

Hocam yanlış anlamayın fakat gerçekten ChatGPT'ye konuyu açan kişinin zaten bildiği konuyu açarken belirttiği şeyleri anlatan bir metin yazdırıp onu da konunun altına yazmanın kimseye bir katkısı yok hatta zararı var insanlar o yanıtın cidden işe yarar olduğunu düşünüp 10 satır yazıyı okuyor fakat içi boş uzun bir metin sadece bunu ne için yapıyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…