FrenchFrye Femtopat Katılım 19 Haziran 2023 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2023 #1 Arkadaşlar bir aralar YouTube'da video izlerken bir şey görmüştüm, adam anahtar USB tarzı bir şeyle bilgisayarının kilidini açtığını söylüyordu. Onu çıkarınca PC otomatik olarak kilitleniyormuş. Bu cihazın adını bilen varsa yazabilir mi?
Arkadaşlar bir aralar YouTube'da video izlerken bir şey görmüştüm, adam anahtar USB tarzı bir şeyle bilgisayarının kilidini açtığını söylüyordu. Onu çıkarınca PC otomatik olarak kilitleniyormuş. Bu cihazın adını bilen varsa yazabilir mi?
manyagimben Decapat Katılım 24 Haziran 2022 Mesajlar 426 Çözümler 2 Yer Ankara 21 Haziran 2023 #2 Bu herhangi bir USB olabilir diye biliyorum, herhangi bir usbnizi tanımlayabiliyorsunuz. Windows 10'da böyle bir seçenek gördüğümü hatırlıyorum.
Bu herhangi bir USB olabilir diye biliyorum, herhangi bir usbnizi tanımlayabiliyorsunuz. Windows 10'da böyle bir seçenek gördüğümü hatırlıyorum.
Ellie Williams Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Eylül 2016 Mesajlar 12.165 Makaleler 35 Çözümler 332 21 Haziran 2023 #3 Şu tarz bir USB gerekli. Amazon.com.tr İçerisinde U2F şifreleme yapan özel bir çip bulunuyor bu anahtarlarda, herhangi bir USB ile yapamazsınız yani.
Şu tarz bir USB gerekli. Amazon.com.tr İçerisinde U2F şifreleme yapan özel bir çip bulunuyor bu anahtarlarda, herhangi bir USB ile yapamazsınız yani.
Dessa Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Şubat 2015 Mesajlar 2.053 Çözümler 32 21 Haziran 2023 #4 BitLocker tarzı bir şey mi demek istediniz?