PC Alınınca ilk Kurulması Gereken Programlar

Rakward

Decapat
PC ilk alınca hangi programlar kurulmalı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şahsen ben fazla bişey kurmam. Kendi seçtiğin bi web tarayıcısı ve IDM kurarsan başlangıç için yeterli olur. Opera yı tavsiye ederim tarayıcı olarak

Zaman geçtikçe indirmen gereken programları öğrenirsin herkes kullanıyor diye kendi işine yaramayacak programları indirme bence ve bu konu bilgisayarı ne için kullanacağına bağlı.

PC ilk alınca hangi programlar kurulmalı?
Sürücüler ve diğer güncellemeleri saymazsak ben Office programlarını kurardım. Günümün yarısından fazlası Office programlarında geçiyor. Aslında bu ne yapacağına göre değişen bir durum.

Hardware güncellemelerini yaptıktan sonra, belli başlı mesela Google Chrome gibi winrar vb gibi uygulamlari ninite'dan tek seferde paket halinde indirip kurabilirsin. Benim fikrimi soracak olursan, ilk başta bitdefender vb halihazırda üyeliğim olan virus programını kurarım, sonrasında tercihe göre torrent veya adobe programları ve driver booster gibi bir sürücü güncelleme programı önceliğimdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…