Letgo'da tam aradığım tipten bir sistem buldum tüm ürünlerin kutusu garantisi var.
Özelliklerini fotoğraf olarak atacağım aşağıya.
-Sadece test için 1 gün kullandım dedi sistemin ne kadar kullanıldığını nasıl öğrenebilirim?
Ve hangi testleri yapıp nerelerine bakmalıyım?
Az çok anlıyorum bilgisayardan.
İncehesap ütopya gibi sitelerde de istediğim ürünler olmuyor R5 3600 olsa aradığım ekran kartı yok Ya da B450M S2H yok
Buna benzer bir sistem öneriniz var mı?
R5 3600 ve B450M S2H olmak şartıyla.
İncehesap, itopya gibi sitelerde de istediğim ürünler olmuyor R5 3600 olsa aradığım ekran kartı yok ya da B450M S2H yok
Buna benzer bir sistem öneriniz var mı?
R5 3600 ve B450M S2H olmak şartıyla.
Sistemi "uyumlu" olarak kendisi toplamış fakat bu sisteme yalnızca 1x8 GB RAM uygun görmüş. SSD, kasa ve güç kaynağına hiç girmiyorum bile. En azından sadece kasa & güç kaynağı düzgün olsa ufak bir masrafla adam edilirmiş.
Sistemi "uyumlu" olarak kendisi toplamış fakat bu sisteme yalnızca 1x8 GB RAM uygun görmüş. SSD, kasa ve güç kaynağına hiç girmiyorum bile. En azından kasa ve güç kaynağı düzgün olsa alınıp ufak bir masrafla adam edilirmiş.
Mevcut hazır sistemlerde pek yok ama çeşitli sitelere bakıp düzenleyebilirsin veya Sinerji'den pc toplama sihirbazına bakarsın. Şu ikinci el sistemi monitörüyle beraber kaça satıyorlar bilmiyorum ama sıfırlar pahalı geliyorsa ikinci eli alıp ilk işin güç kaynağını satıp kalitelisiyle değiştirmek ve yeni RAM takmak olur.