PC almak için beklenmeli mi?

_RastgeleAdam

Hectopat
Makaleler
1
Selamlar arkadaşlar. 8000 TL bütçem var, sizce bilgisiyarı şimdi mi almalıyım yoksa 2022 Ocak ayı veya 2021 Aralık ayı gibi mi almalıyım? En son bana beklememi tavsiye etmiştiniz ama piyasa bayağı yükseldi pişman oldum. Ancak yine de sizin kararlarınız benim için önemli.

Fiyatlar azalacak gibiydi ama yok. En azından benim umudum kalmadı, bence beklemeyin.

Selamlar arkadaşlar. 8000 TL bütçem var, sizce bilgisiyarı şimdi mi almalıyım yoksa 2022 Ocak ayı veya 2021 Aralık ayı gibi mi almalıyım? En son bana beklememi tavsiye etmiştiniz ama piyasa bayağı yükseldi pişman oldum. Ancak yine de sizin kararlarınız benim için önemli.

Bu ülkede bu ekonomi, bu halkda da bu kadar kör olduğu sürece fiyatlar durmaksızın artar hocam. İnanın bana 8000TL'ye alacağınız bilgisayar 2-3 ay içerisinde 8500'e çıkar. Almanızı öneririm.

Şansıma.... Yılbaşından önce PC alamam. :(

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı