AliEgemen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 6.335 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer İstanbul 11 Ağustos 2025 #11 Wolverine4422 dedi: Öncü dönere sorduk Maydanoz dönere sorduk eleman eksikliğimiz yok dediler bana. Genişletmek için tıkla... Adiyamana git gel yapamaz misin? Ben Adiyamanda yasarken kahta arasi git gel yapan cok vardi.
Wolverine4422 dedi: Öncü dönere sorduk Maydanoz dönere sorduk eleman eksikliğimiz yok dediler bana. Genişletmek için tıkla... Adiyamana git gel yapamaz misin? Ben Adiyamanda yasarken kahta arasi git gel yapan cok vardi.
Wolverine4422 Hectopat Katılım 13 Mart 2020 Mesajlar 137 11 Ağustos 2025 #12 Yasin Özbucak dedi: @Wolverine4422 Genişletmek için tıkla... Mesem açıktan okuyanları alıyormu? Ve sözleşmelimi oluyor bu? AliEgemen dedi: Adiyamana git gel yapamaz misin? Ben Adiyamanda yasarken kahta arasi git gel yapan cok vardi. Genişletmek için tıkla... Git gel yapabilirim aslında ama adıyamanda iş bulacak pek tanıdığımız yoktur.
Yasin Özbucak dedi: @Wolverine4422 Genişletmek için tıkla... Mesem açıktan okuyanları alıyormu? Ve sözleşmelimi oluyor bu? AliEgemen dedi: Adiyamana git gel yapamaz misin? Ben Adiyamanda yasarken kahta arasi git gel yapan cok vardi. Genişletmek için tıkla... Git gel yapabilirim aslında ama adıyamanda iş bulacak pek tanıdığımız yoktur.
Yasin Özbucak Picopat Katılım 30 Ocak 2025 Mesajlar 172 Yer Tekirdağ Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran Kartı: AMD Mobility Radeon HD 5000 Series RAM: 2 GB İşlemci: AMD Athlon (tm) II P-320 Dual Core Processor Bilgisayar: Asus X52DE HDD: Hitachi HTS543216L9A300 (160 GB) Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2025 #13 Wolverine4422 dedi: Mesem açıktan okuyanları alıyormu? Ve sözleşmelimi oluyor bu? Git gel yapabilirim aslında ama adıyamanda iş bulacak pek tanıdığımız yoktur. Genişletmek için tıkla... Açıktan okuyor olsan bile mesem e geçiş yapabilirsin ama devamsızlıktan dolayı sınıf tekrarı yaptıysan mesem e geçiş yapamıyorsun Wolverine4422 dedi: Mesem açıktan okuyanları alıyormu? Ve sözleşmelimi oluyor bu? Git gel yapabilirim aslında ama adıyamanda iş bulacak pek tanıdığımız yoktur. Genişletmek için tıkla... Devamsızlıktan sınıfta kaldıysan meseme geçemezsin
Wolverine4422 dedi: Mesem açıktan okuyanları alıyormu? Ve sözleşmelimi oluyor bu? Git gel yapabilirim aslında ama adıyamanda iş bulacak pek tanıdığımız yoktur. Genişletmek için tıkla... Açıktan okuyor olsan bile mesem e geçiş yapabilirsin ama devamsızlıktan dolayı sınıf tekrarı yaptıysan mesem e geçiş yapamıyorsun Wolverine4422 dedi: Mesem açıktan okuyanları alıyormu? Ve sözleşmelimi oluyor bu? Git gel yapabilirim aslında ama adıyamanda iş bulacak pek tanıdığımız yoktur. Genişletmek için tıkla... Devamsızlıktan sınıfta kaldıysan meseme geçemezsin
Wolverine4422 Hectopat Katılım 13 Mart 2020 Mesajlar 137 11 Ağustos 2025 #14 Wolverine4422 dedi: Mesem açıktan okuyanları alıyormu? Ve sözleşmelimi oluyor bu? Git gel yapabilirim aslında ama adıyamanda iş bulacak pek tanıdığımız yoktur. Genişletmek için tıkla... Adıyaman merkezde iş bulsam bile hergün yol parası gerekecek ayda 4500 tl gerek yol için.
Wolverine4422 dedi: Mesem açıktan okuyanları alıyormu? Ve sözleşmelimi oluyor bu? Git gel yapabilirim aslında ama adıyamanda iş bulacak pek tanıdığımız yoktur. Genişletmek için tıkla... Adıyaman merkezde iş bulsam bile hergün yol parası gerekecek ayda 4500 tl gerek yol için.
Yasin Özbucak Picopat Katılım 30 Ocak 2025 Mesajlar 172 Yer Tekirdağ Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran Kartı: AMD Mobility Radeon HD 5000 Series RAM: 2 GB İşlemci: AMD Athlon (tm) II P-320 Dual Core Processor Bilgisayar: Asus X52DE HDD: Hitachi HTS543216L9A300 (160 GB) Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2025 #15 Yasin Özbucak dedi: Açıktan okuyor olsan bile mesem e geçiş yapabilirsin ama devamsızlıktan dolayı sınıf tekrarı yaptıysan mesem e geçiş yapamıyorsun Devamsızlıktan sınıfta kaldıysan meseme geçemezsin Genişletmek için tıkla... @Wolverine4422
Yasin Özbucak dedi: Açıktan okuyor olsan bile mesem e geçiş yapabilirsin ama devamsızlıktan dolayı sınıf tekrarı yaptıysan mesem e geçiş yapamıyorsun Devamsızlıktan sınıfta kaldıysan meseme geçemezsin Genişletmek için tıkla... @Wolverine4422