PC almak için site önerisi

sUcUKl

Decapat
Yer
Londra
Ben çok güvenilir bir yerden PC almak istiyorum. Site önerilerinizi yazın lütfen. Şikayetvar'da en beğendiğim site GameGaraj oldu.

GameGaraj, gaminggen, sinerjigen, İtopya, molecule. Ben PC mi GameGaraj'dan aldım ve çok memnun kaldım. Kargolama hızlı ve güzeldi çok iyi paketlenmişti hiçbir şey zarar görmemişti. Destek hattı falan da çok ilgili.

Hepsi de iyi aslında. Ara sıra denk gelir tabi sorun. Bütçene göre en iyi yerden alman lazım. İzoly, Turbox, Rampage alma da ne alırsan al.
İtopya, Sinerji, Gamegaraj, MoleculePC, GamingGen, İncehesap, Vatan, Teknobiyotik(Biraz tartışmalı aslında, buradan toplama pc almanı önermem), İnventus.

GamingGen
GameGaraj
incehesap.

İtopya önermem, fiyatlar biraz kazık gibi.
Inventus da aynı şekilde kazık firma.

Teknosa'dan yakın zamanda laptop aldım. Bayağı iyiydi ürünün her aşamasını kontrol etmeme olanak sağladılar ve gelmeden 2 saat önce mesaj atıp evde olduğumu teyit etmemi istediler.

İtopya insanlar memnun değil gibi ince hesapta arkadaşım alışveriş yaptı ama bazı insanlar memnun değil

Bazen dediğiniz gibi, bazen de çok güzel indirimler yapıyorlar. Görüyoruz kulaklıkta, farede çok güzel indirimler oluyor.
Bilgisayar açısından dedim yoksa evet diğer çevre ürünlerinde çok iyi fiyatlar olabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…