PC ana ekranda iken kasıyor

Şimdi kral indirdiğin uygulamalardan kaynaklı virüs yemiş olabilirsin. Ya da duvar kâğıdını siyah yap kullan kasma çözülür.

Duvar kâğıdını siyah yapınca donma sorunun gideceği tamamen bir yalandır. Duvar kâğıdını siyah yapmak hiçbir işe yaramaz.

Peki kral ben siyah duvar kâğıdı kullandığımda oyunda neden 15 FPS artış yaşıyorum? Allah vergisi değil ya.

Muhtemelen ya şu an yalan söylüyorsunuz ya da şansa bir FPS artışı olmuştur. Zaten duvar kâğıdına bakmadığınız zaman sistem duvar kâğıdını yüklemediğu için oyun sırasında 1 FPS bile artış sağlamaz.

Istersen bu konuyu inceleyebilirsin.

32 GB RAM Windows 11 Pro i5 10400F.

Hocam bende takılma yeni başladı duvar kâğıdından olsa önceden de olurdu.

Ana ekranda kasıtığı zaman gorev yöneticisinde CPU kısmını seçip ekran görüntüsü alıp burada paylaşırsanız daha iyi yardımcı olabiliriz.

Hocam bende takılma yeni başladı duvar kâğıdından olsa önceden de olurdu.

Valla kral o zaman durum belli sisteminde yabancı bir yazılım var. Formatla çözülür.

Muhtemelen ya şu an yalan söylüyorsunuz ya da şansa bir FPS artışı olmuştur. Zaten duvar kâğıdına bakmadığınız zaman sistem duvar kâğıdını yüklemediğu için oyun sırasında 1 FPS bile artış sağlamaz.

Istersen bu konuyu inceleyebilirsin.

Reis istiyorsan sana siyah ekran kullanmadan önceki değerlerle , kullandığım zamanki FPS değerlerini atabilirim.

Vallahi kral o zaman durum belli sisteminde yabancı bir yazılım var. Formatla çözülür.

Reis istiyorsan sana siyah ekran kullanmadan önceki değerlerle, kullandığım zamanki FPS değerlerini atabilirim.

Dostum şu an senin bana FPS atman bir şey değiştirmiyor. Duvar kâğıdını siyah yapınca performans artışının olduğu konusu yıllarca tartışılan bir konu oldu ve en kötü sistemlerde bile 1 gram faydasının olmadığı yıllar önce kanıtlandı. Zaten duvar kâğıdı dediğimiz olay sen ön planda oyun açtığın zaman silinen, tekrar masaüstüne dönünce yüklenen bir sistem. İster 8K duvar kâğıdı kullan ister 1 piksel siyah duvar kâğıdı kullan hiçbir şey değişmiyor.
Bunu ben demiyorum. Yıllarca yapılan tartışmalar sonucu yapılan onlarca test söylüyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı