PC anakart logosu ekranında kalıyor

Merhaba.
Anakart ASRock B450M HDV.
10 gun olmamıştır herhalde alalı anakarti Vatan'dan aldım. Dun geceden beri ASRock ekranında kalıyor BIOS ekranına falan da giremiyorum tuş ile.
CLR_CMOS pinlerini tornavidayla birbirine sürttüm ama hala ayni. RAM slotunu değiştirdim. BIOS pilini centigine bastım hafif çıktı tam çıkaramadım.
Anakart ekranında kalmaya devam etti.

Merhaba.
Anakart ASRock B450M HDV.
10 gun olmamıştır herhalde alalı anakarti Vatan'dan aldım. Dun geceden beri ASRock ekranında kalıyor BIOS ekranına falan da giremiyorum tuş ile.
CLR_CMOS pinlerini tornavidayla birbirine sürttüm ama hala ayni. RAM slotunu değiştirdim. BIOS pilini centigine bastım hafif çıktı tam çıkaramadım.
Anakart ekranında kalmaya devam etti.
İade edin.

Sakın kurcalamayın garantisi dışına çıkıcak birşey yapmayın.

2 yıl garantisi vardı ve kutu açıktı ama BIOS ve işlemci fanı için olan ayaklar takiliydi hep BIOS yükseltmeyi yapmislardi. Bunun için diye düşündüm ama galiba iade üründü bilemiyorum.
14 gün cayma hakkı olduğu yazıyor nette ve 13'ünde almıştım yarın 10 gün olacak ama sorun çıkarmadan alirlarmi.

Sisteme bağlı diskleri çıkarmayı dener misin? Ama yeni bir sistem olduğu için iade edilebilir.

Deneyeyim.

Sisteme bağlı diskleri çıkarmayı dener misin? Ama yeni bir sistem olduğu için iade edilebilir.

Olmadı. Her vatan mağazasından değişim olur mu yoksa aldığım yeremi gitmem gerekir.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı