TamerTS Hectopat Katılım 8 Ocak 2020 Mesajlar 14 12 Şubat 2025 #1 Merhaba, sistemi yeni topladım Vatan PC'den fakat oyunda aniden donup PC yeniden başlatılıyor. Çok nadir oluyor bu nedeni nedir acaba?
Merhaba, sistemi yeni topladım Vatan PC'den fakat oyunda aniden donup PC yeniden başlatılıyor. Çok nadir oluyor bu nedeni nedir acaba?
Zorandor Nanopat Katılım 28 Aralık 2024 Mesajlar 909 Çözümler 14 12 Şubat 2025 #2 Ekran sürücüsü ilk akla gelen sebep. Tüm sürücüler kurulu ve güncel mi? Artı 0 Eksi
KS KS TamerTS Hectopat Katılım 8 Ocak 2020 Mesajlar 14 12 Şubat 2025 #3 Zorandor dedi: Ekran sürücüsü ilk akla gelen sebep. Tüm sürücüler kurulu ve güncel mi? Genişletmek için tıkla... Tabii ki her şey güncel Artı 0 Eksi
Zorandor dedi: Ekran sürücüsü ilk akla gelen sebep. Tüm sürücüler kurulu ve güncel mi? Genişletmek için tıkla... Tabii ki her şey güncel
egemebb Hectopat Ekipman Ustası Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 5.235 Makaleler 3 Çözümler 16 Yer Antalya Kumsal Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Şubat 2025 #4 TamerTS dedi: Merhaba, sistemi yeni topladım Vatan PC'den fakat oyunda aniden donup PC yeniden başlatılıyor. Çok nadir oluyor bu nedeni nedir acaba? Genişletmek için tıkla... Hocam bin tane sebep bulunabilir. Bence teknik servise bir gösterin. Artı 0 Eksi
TamerTS dedi: Merhaba, sistemi yeni topladım Vatan PC'den fakat oyunda aniden donup PC yeniden başlatılıyor. Çok nadir oluyor bu nedeni nedir acaba? Genişletmek için tıkla... Hocam bin tane sebep bulunabilir. Bence teknik servise bir gösterin.