Benchmark da önemli olan en düşük FPS ve en yüksek FPS'in süreki aynı olması.@MayCrasH bir şey soracağım bu furmarkta stress test değil de benchmark yapmıştım bu benchmarkta önemli olan ve bakılması gereken ayrıntılardan biri de fps değil mi? Ekran kartım Msi Gtx 1660 gaming x ortalama 66 fps almıştım sizce de düşük değil mi?
Evet.Bu arada sen Amasya'lı mısın?
Çok teşekkür ederim zaten en düşük 64 en yüksek 67 mi neydi,sonuçlar birbirine yakındı.Benchmark da önemli olan en düşük FPS ve en yüksek FPS'in süreki aynı olması.
Ben corumluyum ama amasya dogumluyumBenchmark da önemli olan en düşük FPS ve en yüksek FPS'in süreki aynı olması.
Evet.
45 dk oldu donma kapanma falan olmadıİndir kur, "Fullscreen" seç, çözünürlüğü ayarla, "GPU stress test" butonuna bas ve 30 dakika ile 1 saat arası bekle.
1 saat olduBen corumluyum ama amasya dogumluyumgüzel şehirim ğecen hafta amasyadaydım
45 dk oldu donma kapanma falan olmadı
bu programda nasıl anlıcaz düzgün çalışıp çalışmadıgını ?HDD'de problem olabilir. HD Tune yazılımıyla bir kontrol ve test edebilirsiniz.
bu healt ekranı error scan bitsin onuda atayım1 saat oldu ise kapatabilirsin, HDtune(Error scan, health) sonuçlarını paylaşır mısın?
error scan baya uzun sürüyor galiba1 saat oldu ise kapatabilirsin, HDtune(Error scan, health) sonuçlarını paylaşır mısın?
@MayCrasH bu attıklarımdan bir sıkıntı çıkmadı demi yani sorununa dogru yaklaşıyormuyuz?bu healt ekranı error scan bitsin onuda atayım
error scan baya uzun sürüyor galiba
tamamdır teşşekkür ederimSiz değerleri paylaşın, yatmadan önce görürsem cevap yazarım, yatarsam yarın sabah yazarım.
Bu arada OCCT "Power testini" 15 Dakika çalıştırsanız yeterli.