PC aniden reset attı

İshak Kaplan

Centipat
Daha fazla  
Normalde bilgisayarı alalı yaklaşık 3 sene oldu. Bugüne kadar böyle bir şey başıma gelmedi. Fakat bugün Forza Horizon 4 oynarken PC birdenbire reset attı. Neden kaynaklı olabilir?

Yani ileride bir şey olmaz mı demek bu? Daha doğrusu PC'de sıkıntı yok demek mi?

Hocam şu anlık bir sıkıntı gözükmüyor ama PSU markanız kaliteli bir PSU değil. Kullanmanızı önermiyorum bütçeniz varsa PSU'yu değiştirin. PSU'nun gerek korumaları gerek ise kalitesi iyi değil.

Hocam şu anlık bir sıkıntı gözükmüyor ama PSU markanız kaliteli bir PSU değil. Kullanmanızı önermiyorum bütçeniz varsa PSU'yu değiştirin. PSU'nun gerek korumaları gerek ise kalitesi iyi değil.
Para yok hocam, lise öğrencisiyim
Bir kerecikten birşey olmaz, tekrarlar ise endişe etmeye başlarsınız.
Ben de öyle düşünmüştüm

Normalde bilgisayarı alalı yaklaşık 3 sene oldu. Bugüne kadar böyle bir şey başıma gelmedi. Fakat bugün Forza Horizon 4 oynarken PC birdenbire reset attı. Neden kaynaklı olabilir?
Hocam bunun ağır sebebi de olabilir hafif bir sebebi de belki de power kablosu oynamıştır ya da kablo yalama olmuştur. Arkadaşınızdan çalışan bir power kablosu alıp deneyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…