PC anlık donup kalıyor

aallxxdd

Centipat
Daha fazla  
Uzun süredir PC arada bir donuyor, asla geri gelmiyor, mecbur resliyorum, çok da anlamıyorum ama rahatsız etmeye başladı, en sonunda olay görüntüleyicisine baktım kapandığı vakit hep aynı hatanın olduğunu gördüm. Fotoğrafı atabilirim lakin anlayan birisine ihtiyacım var.

Dosya Ekleri

• 1733863909644.png
    1733863909644.png
    182,7 KB · Görüntüleme: 38
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam çözümü konusunda yardımcı olamayabilirim ancak eğer ki pc de öyle çok önemli şeyleriniz yoksa tavsiyem elinize bir flaş bellek alıp tüm driverleri güncellemek. Normal pc den de güncelleniyor ancak flaş bios için gerekli. Güncelleme yapmanıza rağmen oluyorsa o zaman kesin çözüm şudur; Format atın. Ardından ekran kartı driver yükleyin. Ardından driver boost var onu indirip güncelleyin. Daha sonra kullanın 3 gün içinde bilgisayar otomatik olarak kendini güncelleştirecektir. Ben kendi pc'm de donma sorununu böyle çözmüştüm. Sizde de yarar umarım.

Hocam çözümü konusunda yardımcı olamayabilirim ancak eğer ki pc de öyle çok önemli şeyleriniz yoksa tavsiyem elinize bir flaş bellek alıp tüm driverleri güncellemek. Normal pc den de güncelleniyor ancak flaş bios için gerekli. Güncelleme yapmanıza rağmen oluyorsa o zaman kesin çözüm şudur; Format atın. Ardından ekran kartı driver yükleyin. Ardından driver boost var onu indirip güncelleyin. Daha sonra kullanın 3 gün içinde bilgisayar otomatik olarak kendini güncelleştirecektir. Ben kendi pc'm de donma sorununu böyle çözmüştüm. Sizde de yarar umarım.
En kısa sürede denerim tekrardan teşekkürler.<3

2 3 tıp dosyası var ama laptopa aktarırım, dediğim gibi çok anlamadığımdan sistem alınalı 1 yıldan fazla oldu termal fln ellemedim format atmayı deniyeyim mi?

termalden de olabilir aşırı ısı yapıyor olabilir. Görev yöneticisini açıp sıcaklık değerlerine bakabilir misiniz?

Güzel bir psu. Ancak sorun psu da değil de sistem de de olabilir. Sisteminizi yazabilir misiniz.

format sorununuzu çözecektir hocam. Sistem de bir sorun yok

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı