VenomSnake Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 3.401 Çözümler 16 23 Ekim 2020 #1 Takıyorum ama PC görmüyor. Sürücüsünü de kurdum ama yine olmadı. Aygıt yöneticisinde gözükmüyor. Klon Arduino.
Takıyorum ama PC görmüyor. Sürücüsünü de kurdum ama yine olmadı. Aygıt yöneticisinde gözükmüyor. Klon Arduino.
Çözüm SideWinder 23 Ekim 2020 Ben, UNO'yu taktığım zaman böyle görünüyor: Bilgisayarını yeniden başlatmayı dene. Ayrıca farklı bir kabloyla da dene. Mevcut kabloyu ve portu kontrol et, tam oturmuş mu bak. Zor takılabiliyor. Yine görünmezse kartta sorun olabilir.
Ben, UNO'yu taktığım zaman böyle görünüyor: Bilgisayarını yeniden başlatmayı dene. Ayrıca farklı bir kabloyla da dene. Mevcut kabloyu ve portu kontrol et, tam oturmuş mu bak. Zor takılabiliyor. Yine görünmezse kartta sorun olabilir.
SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.289 Makaleler 110 Çözümler 121 23 Ekim 2020 #2 Arduino UNO mu? CH340 mı? Artı 0 Eksi
KS KS VenomSnake Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 3.401 Çözümler 16 23 Ekim 2020 #3 SideWinder dedi: Arduino UNO mu? CH340 mı? Genişletmek için tıkla... Arduino UNO R3 SMD yazıyor İbrahim Hocam. Artı 0 Eksi
SideWinder dedi: Arduino UNO mu? CH340 mı? Genişletmek için tıkla... Arduino UNO R3 SMD yazıyor İbrahim Hocam.
SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.289 Makaleler 110 Çözümler 121 23 Ekim 2020 #4 Robotistan'ın yaptığı bu rehbere göre, sürücüleri yükledin mi? Klon Arduino UNO Sürücüleri Nasıl Yüklenir? (CH340 Çipli) Merhaba arkadaşlar. Bu yazıda şu sıralar çok popüler olan klon Arduino kartlarından CH340 çipli olan sürümün sürücülerini yüklemeyi anlatacağım. maker.robotistan.com Artı 0 Eksi
Robotistan'ın yaptığı bu rehbere göre, sürücüleri yükledin mi? Klon Arduino UNO Sürücüleri Nasıl Yüklenir? (CH340 Çipli) Merhaba arkadaşlar. Bu yazıda şu sıralar çok popüler olan klon Arduino kartlarından CH340 çipli olan sürümün sürücülerini yüklemeyi anlatacağım. maker.robotistan.com
KS KS VenomSnake Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 3.401 Çözümler 16 23 Ekim 2020 #5 SideWinder dedi: Robotistan'ın yaptığı bu rehbere göre, sürücüleri yükledin mi? Klon Arduino UNO Sürücüleri Nasıl Yüklenir? (CH340 Çipli) Merhaba arkadaşlar. Bu yazıda şu sıralar çok popüler olan klon Arduino kartlarından CH340 çipli olan sürümün sürücülerini yüklemeyi anlatacağım. maker.robotistan.com Genişletmek için tıkla... Evet hocam zaten oradan yaptım. Artı 0 Eksi
SideWinder dedi: Robotistan'ın yaptığı bu rehbere göre, sürücüleri yükledin mi? Klon Arduino UNO Sürücüleri Nasıl Yüklenir? (CH340 Çipli) Merhaba arkadaşlar. Bu yazıda şu sıralar çok popüler olan klon Arduino kartlarından CH340 çipli olan sürümün sürücülerini yüklemeyi anlatacağım. maker.robotistan.com Genişletmek için tıkla... Evet hocam zaten oradan yaptım.
SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.289 Makaleler 110 Çözümler 121 23 Ekim 2020 #6 Aygıt yöneticisinde ünlem işaretiyle mi görünüyor? Com Portları sekmesine bakabilir misin? Ayrıca kartı takınca, Arduino IDE'de port seçme ekranında, herhangi bir port görünüyor mu? Artı 0 Eksi
Aygıt yöneticisinde ünlem işaretiyle mi görünüyor? Com Portları sekmesine bakabilir misin? Ayrıca kartı takınca, Arduino IDE'de port seçme ekranında, herhangi bir port görünüyor mu?
KS KS VenomSnake Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 3.401 Çözümler 16 23 Ekim 2020 #7 SideWinder dedi: Aygıt yöneticisinde ünlem işaretiyle mi görünüyor? Com Portları sekmesine bakabilir misin? Ayrıca kartı takınca, Arduino IDE'de port seçme ekranında, herhangi bir port görünüyor mu? Genişletmek için tıkla... Hocam gözükmüyor aygıt yöneticisinde, ayrıca evet programı çalıştırdığımda UNO seçili geldi ama Port yazan kısma erişmiyorum. Artı 0 Eksi
SideWinder dedi: Aygıt yöneticisinde ünlem işaretiyle mi görünüyor? Com Portları sekmesine bakabilir misin? Ayrıca kartı takınca, Arduino IDE'de port seçme ekranında, herhangi bir port görünüyor mu? Genişletmek için tıkla... Hocam gözükmüyor aygıt yöneticisinde, ayrıca evet programı çalıştırdığımda UNO seçili geldi ama Port yazan kısma erişmiyorum.
SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.289 Makaleler 110 Çözümler 121 23 Ekim 2020 #8 Başka USB portunda deneyebilir misin? Ayrıca, kartı takınca üzerinde kırmızı ışık yanıyor mu? Artı 0 Eksi
KS KS VenomSnake Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 3.401 Çözümler 16 23 Ekim 2020 #9 SideWinder dedi: Başka USB portunda deneyebilir misin? Ayrıca, kartı takınca üzerinde kırmızı ışık yanıyor mu? Genişletmek için tıkla... Hocam başka portta da denedim aynı. İki ışık yanıyor ON ve L ışığı. Artı 0 Eksi
SideWinder dedi: Başka USB portunda deneyebilir misin? Ayrıca, kartı takınca üzerinde kırmızı ışık yanıyor mu? Genişletmek için tıkla... Hocam başka portta da denedim aynı. İki ışık yanıyor ON ve L ışığı.
SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.289 Makaleler 110 Çözümler 121 23 Ekim 2020 #10 Aygıt yöneticisi kısmının ekran görüntüsünü atar mısın? Artı 0 Eksi