PC başlatıldığında reboot and select proper boot device yaziyor

Tylerdurden0645

Hectopat
Daha fazla  
En son D diskini sildim ve F ile birlestirdim. PC yeniden baslatinca bu hatayi aldim. SSD ile baslatmayi denedim olmuyor. Windows 7 yuklu. CD taktim o da calismiyor. Yardim.

IMG20231225122711.jpg

Bu uyarı bilgisayarınızda kurulu işletim sistemi olmadığında ya da cihazınız Windows'u göremiyorum disk yok dediğinde bu uyarıyla karşılaşırsınız. Bilgisayara takılı USB bellek varsa çıkarıp bir de öyle yeniden başlatın. Yine bu uyarı ekranı gelirse BIOS ekranından boot menüsünden görünen cihazları kontrol edin. Oradan seçip başlatmayı deneyebilirsiniz.

Windows'u bozmuşsun ya da HDD bozulmuş. Tahminimce silerken bir şeyleri yanlış yaptın. Temiz bir format atmanı öneririm.

Sistem Boot edecek disk bulamıyor hatası bu. Verilerini farklı bir PC'ye açık iken takıp kopyalayarak alabilirsin.
Format atmak için ise USB ya da DVD sürücünü boot menüsünden en üste alman gerekli.

Windows'u bozmuşsun ya da HDD bozulmuş. Tahminimce silerken bir şeyleri yanlış yaptın. Temiz bir format atmanı öneririm.

Sistem Boot edecek disk bulamıyor hatası bu. Verilerini farklı bir PC'ye açık iken takıp kopyalayarak alabilirsin.
Format atmak için ise USB'ya da DVD sürücünü boot menüsünden en üste alman gerekli.

Yapacak bir şey kalmadi format atacağım dediginiz gibi teşekkürler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı