qweqweee Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Temmuz 2013 Mesajlar 2.694 Makaleler 4 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2014 #22 Berke Kan dedi: Kötü değil ama 840 Evo daha iyidir. Genişletmek için tıkla... Yazma ve okuma olarak Kingston daha iyi ondan dedim.Başka bir şeyi varsa bilmiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Mayıs 2014
Berke Kan dedi: Kötü değil ama 840 Evo daha iyidir. Genişletmek için tıkla... Yazma ve okuma olarak Kingston daha iyi ondan dedim.Başka bir şeyi varsa bilmiyorum.
Oğuz26 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Ekim 2012 Mesajlar 4.331 Makaleler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2014 #23 2800 TL'ye Oyun Kasası Önerisi | Technopat Sosyal Anakart Önerisi | Technopat Sosyal Marka Önerisi | Technopat Sosyal 500 TL'ye Anakart Önerisi | Technopat Sosyal 2700TL'ye sistem önerisi | Technopat Sosyal 2500TL'ye sistem önerisi | Technopat Sosyal Sistem alacağına pek inanmasam da cezan bitince daha önceki açtığın konulardan devam edebilirsin. Bu arada insanların vaktini çalan üyeler uzun süreli ceza alacaktır. Son düzenleme: 13 Nisan 2014
2800 TL'ye Oyun Kasası Önerisi | Technopat Sosyal Anakart Önerisi | Technopat Sosyal Marka Önerisi | Technopat Sosyal 500 TL'ye Anakart Önerisi | Technopat Sosyal 2700TL'ye sistem önerisi | Technopat Sosyal 2500TL'ye sistem önerisi | Technopat Sosyal Sistem alacağına pek inanmasam da cezan bitince daha önceki açtığın konulardan devam edebilirsin. Bu arada insanların vaktini çalan üyeler uzun süreli ceza alacaktır.