L laolalaa Femtopat Katılım 23 Ağustos 2020 Mesajlar 8 23 Ağustos 2020 #1 Arkadaşlar PC topladım kendim, parçalar uyumlu hepsi ama montajını yapamam sanırsam bilgisyarcıya götüreyim mi parçalara zarar verirler mi?
Arkadaşlar PC topladım kendim, parçalar uyumlu hepsi ama montajını yapamam sanırsam bilgisyarcıya götüreyim mi parçalara zarar verirler mi?
YamukAdam Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 3.221 Makaleler 4 Çözümler 6 23 Ağustos 2020 #2 laolalaa dedi: Arkadaşlar PC topladım kendim, parçalar uyumlu hepsi ama montajını yapamam sanırsam bilgisyarcıya götüreyim mi parçalara zarar verirler mi? Genişletmek için tıkla... Dayına götür o montajı yapabilir. Neredeyse herkesin dayısı yapmıştır. (Ben hariç)
laolalaa dedi: Arkadaşlar PC topladım kendim, parçalar uyumlu hepsi ama montajını yapamam sanırsam bilgisyarcıya götüreyim mi parçalara zarar verirler mi? Genişletmek için tıkla... Dayına götür o montajı yapabilir. Neredeyse herkesin dayısı yapmıştır. (Ben hariç)
Typhon18 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Eylül 2017 Mesajlar 2.566 Çözümler 19 23 Ağustos 2020 #3 laolalaa dedi: Arkadaşlar PC topladım kendim, parçalar uyumlu hepsi ama montajını yapamam sanırsam bilgisyarcıya götüreyim mi parçalara zarar verirler mi? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarcıya göre değişir bazıları DIMM1 DIMM2 nin ne olduğunu bile bilmez tanıdığın düzgün bilgisayarcı varsa olur.
laolalaa dedi: Arkadaşlar PC topladım kendim, parçalar uyumlu hepsi ama montajını yapamam sanırsam bilgisyarcıya götüreyim mi parçalara zarar verirler mi? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarcıya göre değişir bazıları DIMM1 DIMM2 nin ne olduğunu bile bilmez tanıdığın düzgün bilgisayarcı varsa olur.
helvaci Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Kasım 2019 Mesajlar 5.742 Çözümler 86 23 Ağustos 2020 #4 Bilgisayarcının yanından ayrılmayın. Sadece sizin aldığınız parçaları taktığına emin olun. Bilmem ne parçası arızalıymış değiştirmem lazım derse inanmayın. Bilgisayarı alıp başkasına götürürsünüz.
Bilgisayarcının yanından ayrılmayın. Sadece sizin aldığınız parçaları taktığına emin olun. Bilmem ne parçası arızalıymış değiştirmem lazım derse inanmayın. Bilgisayarı alıp başkasına götürürsünüz.