PC BIOS kilitliyor

pckullanıcı

Kilopat
Daha fazla  
Selamünaleyküm, dün bilgisayarda internette gezerken birden ekran gitti. Bilgisayarı kapattım yeniden açtım 5 dk sonra yine aynı oldu. Aynı işlemi tekrar ettim bir daha açılmadı. Tanıdık bilgisayarcı var oraya götürdüm bugün yaptı PC çalışıyor sorun nedir dedim BIOS kilitlemiş dedi. Bunun olmaması için ne yapmalıyım?

Benim tahminimce 5'li priz Full dolu PC'de takılı orada acaba oradan elektriksel bir şey olabilir diye düşündüm. Fiş pek kaliteli değil.

5'Li prizde ve ana priz hattında topraklama var mı?

Duvardaki prizlerde topraklama var.

Virüs programı olarak ESET kullanıyorum.
5'Li prizde ve ana priz hattında topraklama var mı?

5'Li priz kıytırık bir şey usta.

Duvardaki prizlerde topraklama var.
Güzel, çok güzel.
Virüs programı olarak ESET kullanıyorum.
Ücretsiz versiyonu mu premium versiyonu mu? Premiumsa daha iyi ama yine de değiştirip Kaspersky Security Cloud - Personal veya Internet Security, Bitdefender veya Norton kullanmalısın. Ücretsiz ise hemen silip Kaspersky Security Cloud - Free kur ve tarat.
5'Li priz kıytırık bir şey usta.
Çarşıda satılan ürünlerde bile topraklama sistemi olabilir. Hangi kablonun topraklama kablosu olduğunu unutmasaydım yardımcı olabilirdim.

Bu ürünü almayı düşünüyorum.

Ücretsiz antivirüs programı.

Akım korumalı prizler hiçbir işe yaramıyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Ücretsiz antivirüs programı.
O zaman sil ve Kaspersky kullan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…