Selamünaleyküm, dün bilgisayarda internette gezerken birden ekran gitti. Bilgisayarı kapattım yeniden açtım 5 dk sonra yine aynı oldu. Aynı işlemi tekrar ettim bir daha açılmadı. Tanıdık bilgisayarcı var oraya götürdüm bugün yaptı PC çalışıyor sorun nedir dedim BIOS kilitlemiş dedi. Bunun olmaması için ne yapmalıyım?
İnternette gezerken virüs yemiş olabilir, sürücü hatası olabilir, termâl macun yenilenmiyorsa yenilenmediği için olabilir, prizlerde topraklama yoksa ya da PSU kaliteki değilse ani elektrik akımı yüzünden olmuş olabilir, RAM'lerden olabilir. Her şey olabilir.
İnternette gezerken virüs yemiş olabilir, sürücü hatası olabilir, termâl macun yenilenmiyorsa yenilenmediği için olabilir, prizlerde topraklama yoksa ya da PSU kaliteki değilse ani elektrik akımı yüzünden olmuş olabilir, RAM'lerden olabilir. Her şey olabilir.
Ücretsiz versiyonu mu premium versiyonu mu? Premiumsa daha iyi ama yine de değiştirip Kaspersky Security Cloud - Personal veya Internet Security, Bitdefender veya Norton kullanmalısın. Ücretsiz ise hemen silip Kaspersky Security Cloud - Free kur ve tarat.
Ücretsiz versiyonu mu Premium versiyonu mu? Premiumsa daha iyi ama yine de değiştirip Kaspersky Security Cloud - personal veya ınternet Security, Bitdefender veya Norton kullanmalısın. Ücretsiz ise hemen silip Kaspersky Security Cloud - Free kur ve tarat.
Çarşıda satılan ürünlerde bile topraklama sistemi olabilir. Hangi kablonun topraklama kablosu olduğunu unutmasaydım yardımcı olabilirdim.
Ücretsiz versiyonu mu Premium versiyonu mu? Premiumsa daha iyi ama yine de değiştirip Kaspersky Security Cloud - personal veya ınternet Security, Bitdefender veya Norton kullanmalısın. Ücretsiz ise hemen silip Kaspersky Security Cloud - Free kur ve tarat.
Çarşıda satılan ürünlerde bile topraklama sistemi olabilir. Hangi kablonun topraklama kablosu olduğunu unutmasaydım yardımcı olabilirdim.
Arkadaşlar merhaba, 700W PSU'ya sahip ve 20W etiket değerine sahip bir monitöre sahibim (AOC C24G1). Bunun için FSP 1000VA UPS alacağım. Amacım elektrik gittiğinde ve dalgalanmalardan piklerden sistemim zarar görmesin. Önceliğim koruma. İkincil olarak ise Elektrik gidince UPS bilgisayarı 2 3 dk...