PC bir süre kullanlınca ekran bozuluyor

mierru

Decapat
Daha fazla  
Merhabalar bilgisayarımın ekranı belirli bir süre kullandıktan sonra (30dk civarında) çeşitli renkli bir sekmede bu hale geliyor. Bu problem geçen sene yaz aylarında oluştuğunda monster teknik servisine götürmüştüm ve ücretsiz ekran değişimi ile sorun giderilmişti. Üzerinden tam 1 sene geçti ve yine aynı hata ile karşılaşıyorum. Sizce bu problem ekranla mı alakalı ve ya ekran kartı gibi aygıtlarda bir problem olma ihtimali var mıdır?

Dosya Ekleri

• pcbozuk.jpg
    pcbozuk.jpg
    133,1 KB · Görüntüleme: 44
Merhaba bilgisayarımın ekranı belirli bir süre kullandıktan sonra (30dk civarında) çeşitli renkli bir sekmede bu hale geliyor. Bu problem geçen sene yaz aylarında oluştuğunda Monster teknik servisine götürmüştüm ve ücretsiz ekran değişimi ile sorun giderilmişti. Üzerinden tam 1 sene geçti ve yine aynı hata ile karşılaşıyorum. Sizce bu problem ekranla mı alakalı veya ekran kartı gibi aygıtlarda bir problem olma ihtimali var mıdır?

Sorun ekran kartının çipinde veya VRAM'lerde olabilir.

HDMI ile TV'ye bağlayıp kontrol edin. Eğer görüntü normal ise panel arızası olma ihtimali yüksek. Ama harici görüntüde sorunlu ise ekran kartı sorunu var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı