G galisa Hectopat Katılım 20 Ocak 2014 Mesajlar 1 20 Ocak 2014 #1 Merhaba arkadaşlar, Bilgisayara reset attım, daha doğrusu atamadım, şöyle ki; Hızlı Resim yükle, internette paylaş | resim upload | bedava resim Hızlı Resim yükle, internette paylaş | resim upload | bedava resim Ayrıca diagnostic splash dediğimde şu ekran çıkıyor; Hızlı Resim yükle, internette paylaş | resim upload | bedava resim Bios programında boot menüsünde sadece cd driver görünmekte; Hızlı Resim yükle, internette paylaş | resim upload | bedava resim Durum nedir? Çözüm yolu var mıdır? Bios pilini çıkar tak demeyin garantisi var egale olur, servise göndermeden bios üzerinden bu sorunu çözebilir miyim?
Merhaba arkadaşlar, Bilgisayara reset attım, daha doğrusu atamadım, şöyle ki; Hızlı Resim yükle, internette paylaş | resim upload | bedava resim Hızlı Resim yükle, internette paylaş | resim upload | bedava resim Ayrıca diagnostic splash dediğimde şu ekran çıkıyor; Hızlı Resim yükle, internette paylaş | resim upload | bedava resim Bios programında boot menüsünde sadece cd driver görünmekte; Hızlı Resim yükle, internette paylaş | resim upload | bedava resim Durum nedir? Çözüm yolu var mıdır? Bios pilini çıkar tak demeyin garantisi var egale olur, servise göndermeden bios üzerinden bu sorunu çözebilir miyim?
Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 20 Ocak 2014 #2 Sabit diskiniz ölmüş. Servise gönderin, yeni disk takacaklar. Verileriniz de gitti bu arada. Casper alarak en büyük hatayı yapmışsınız. Casper pişmanlıktır.
Sabit diskiniz ölmüş. Servise gönderin, yeni disk takacaklar. Verileriniz de gitti bu arada. Casper alarak en büyük hatayı yapmışsınız. Casper pişmanlıktır.