marfix Hectopat Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 777 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2022 #1 Bilgisayar dün geceden beri açık. Ayrıyeten kasa yan kapağı damperli cam elimi değdirdim yanıyor. O kapağı açık mı tutmalıyım yoksa kalsın mı? Dosya Ekleri ss.png 21,7 KB · Görüntüleme: 76
Bilgisayar dün geceden beri açık. Ayrıyeten kasa yan kapağı damperli cam elimi değdirdim yanıyor. O kapağı açık mı tutmalıyım yoksa kalsın mı?
RufatM Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Aralık 2019 Mesajlar 4.811 Makaleler 1 Çözümler 19 7 Ağustos 2022 #2 marfix dedi: Bilgisayar dün geceden beri açık. Ayrıyeten kasa yan kapağı damperli cam elimi değdirdim yanıyor. O kapağı açık mı tutmalıyım yoksa kalsın mı? Genişletmek için tıkla... Kasanızı atın. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Ağustos 2022
marfix dedi: Bilgisayar dün geceden beri açık. Ayrıyeten kasa yan kapağı damperli cam elimi değdirdim yanıyor. O kapağı açık mı tutmalıyım yoksa kalsın mı? Genişletmek için tıkla... Kasanızı atın.
Saqot Hectopat Katılım 5 Ağustos 2021 Mesajlar 857 Makaleler 3 Çözümler 8 7 Ağustos 2022 #3 Normal bir sıcaklık olduğunu düşünüyorum.
Asabı Bozuk Adam Hectopat Katılım 29 Mayıs 2021 Mesajlar 4.344 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2022 #4 Sistemin boştaki değil yükteki sıcaklığı önemli.
C Corion Hectopat Katılım 19 Kasım 2021 Mesajlar 1.070 Makaleler 3 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2022 #5 marfix dedi: Bilgisayar dün geceden beri açık. Ayrıyeten kasa yan kapağı damperli cam elimi değdirdim yanıyor. O kapağı açık mı tutmalıyım yoksa kalsın mı? Genişletmek için tıkla... Gayet iyi bir sıcaklık. Yan kapak açılırsa kasa daha çok soğur ama içerideki hava sirkülasyonu bozulur ve bir de ses sorunu var tabi.
marfix dedi: Bilgisayar dün geceden beri açık. Ayrıyeten kasa yan kapağı damperli cam elimi değdirdim yanıyor. O kapağı açık mı tutmalıyım yoksa kalsın mı? Genişletmek için tıkla... Gayet iyi bir sıcaklık. Yan kapak açılırsa kasa daha çok soğur ama içerideki hava sirkülasyonu bozulur ve bir de ses sorunu var tabi.
walter wick Kilopat Katılım 5 Kasım 2021 Mesajlar 4.924 Makaleler 1 Çözümler 72 Yer albuquerque Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2022 #6 marfix dedi: Bilgisayar dün geceden beri açık. Ayrıyeten kasa yan kapağı damperli cam elimi değdirdim yanıyor. O kapağı açık mı tutmalıyım yoksa kalsın mı? Genişletmek için tıkla... Asıl yükte ve oyunlarda kaç derece boştaki değer fazla önemli değil
marfix dedi: Bilgisayar dün geceden beri açık. Ayrıyeten kasa yan kapağı damperli cam elimi değdirdim yanıyor. O kapağı açık mı tutmalıyım yoksa kalsın mı? Genişletmek için tıkla... Asıl yükte ve oyunlarda kaç derece boştaki değer fazla önemli değil
C Calone Hectopat Katılım 6 Haziran 2018 Mesajlar 523 Çözümler 1 7 Ağustos 2022 #7 marfix dedi: Bilgisayar dün geceden beri açık. Ayrıyeten kasa yan kapağı damperli cam elimi değdirdim yanıyor. O kapağı açık mı tutmalıyım yoksa kalsın mı? Genişletmek için tıkla... Bu boştaki sıcaklık mı yoksa oyun falan mı açık?
marfix dedi: Bilgisayar dün geceden beri açık. Ayrıyeten kasa yan kapağı damperli cam elimi değdirdim yanıyor. O kapağı açık mı tutmalıyım yoksa kalsın mı? Genişletmek için tıkla... Bu boştaki sıcaklık mı yoksa oyun falan mı açık?
Melqart Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 97 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Makine Mühendisi 7 Ağustos 2022 #8 Havalar çok sıcak zaten bence normal.
laviens Hectopat Katılım 20 Temmuz 2022 Mesajlar 740 Çözümler 2 7 Ağustos 2022 #9 marfix dedi: Bilgisayar dün geceden beri açık. Ayrıyeten kasa yan kapağı damperli cam elimi değdirdim yanıyor. O kapağı açık mı tutmalıyım yoksa kalsın mı? Genişletmek için tıkla... Kasanın kapağını açmanız içine toz girmesinden başka bir şey yapmaz.
marfix dedi: Bilgisayar dün geceden beri açık. Ayrıyeten kasa yan kapağı damperli cam elimi değdirdim yanıyor. O kapağı açık mı tutmalıyım yoksa kalsın mı? Genişletmek için tıkla... Kasanın kapağını açmanız içine toz girmesinden başka bir şey yapmaz.
marfix Hectopat Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 777 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2022 #10 Asabı Bozuk Adam dedi: Sistemin boştaki değil yükteki sıcaklığı önemli. Genişletmek için tıkla... 10 dk Battlefield 2042 oynadıktan sonraki sıcaklık. Calone dedi: Bu boştaki sıcaklık mı yoksa oyun falan mı açık? Genişletmek için tıkla... Boştaki sıcaklıktı ama oyun içindeki sıcaklığıda attım. Dosya Ekleri ssss.png 21,7 KB · Görüntüleme: 64
Asabı Bozuk Adam dedi: Sistemin boştaki değil yükteki sıcaklığı önemli. Genişletmek için tıkla... 10 dk Battlefield 2042 oynadıktan sonraki sıcaklık. Calone dedi: Bu boştaki sıcaklık mı yoksa oyun falan mı açık? Genişletmek için tıkla... Boştaki sıcaklıktı ama oyun içindeki sıcaklığıda attım.