B Brktrg27 Kilopat Katılım 12 Haziran 2017 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2022 #1 Arkadaşlar merhaba. PC ile işlem halindeyken bir sıkıntı olmuyor ama boştayken mavi ekran veriyor. Bazen yeniden başlatıyor bazen de öylece mavi ekran hatasında donup kalıyor. Durdurma kodu da altta kalıyor, çözünürlüğü değişiyor.
Arkadaşlar merhaba. PC ile işlem halindeyken bir sıkıntı olmuyor ama boştayken mavi ekran veriyor. Bazen yeniden başlatıyor bazen de öylece mavi ekran hatasında donup kalıyor. Durdurma kodu da altta kalıyor, çözünürlüğü değişiyor.
VENGEANCE ANGEL Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ocak 2019 Mesajlar 4.024 Makaleler 1 Çözümler 93 Yer ANKARA Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Esnaf 26 Ocak 2022 #11 Brktrg27 dedi: Overclock yapmadım, ram işlemci ssd tüm testleri yaptım sorun yok, galiba virüs var. Linux yüklemeyi düşünüyorum Genişletmek için tıkla... Chipset sürücüsü kaynaklı da oluşabiliyormuş. NVMe kontrolcüsüyle, sistem işlemlerinin çakışması kaynaklı da oluşabiliyormuş. Intel Chipset Sürücüsü (6xx/7xx) - Geçmiş www.technopat.net (10.1.18836.8283) versiyon olanı indirip kurar mısın? Artı 0 Eksi
Brktrg27 dedi: Overclock yapmadım, ram işlemci ssd tüm testleri yaptım sorun yok, galiba virüs var. Linux yüklemeyi düşünüyorum Genişletmek için tıkla... Chipset sürücüsü kaynaklı da oluşabiliyormuş. NVMe kontrolcüsüyle, sistem işlemlerinin çakışması kaynaklı da oluşabiliyormuş. Intel Chipset Sürücüsü (6xx/7xx) - Geçmiş www.technopat.net (10.1.18836.8283) versiyon olanı indirip kurar mısın?
KS KS B Brktrg27 Kilopat Katılım 12 Haziran 2017 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2022 #12 VENGEANCE ANGEL dedi: Chipset sürücüsü kaynaklı da oluşabiliyormuş. NVMe kontrolcüsüyle, sistem işlemlerinin çakışması kaynaklı da oluşabiliyormuş. Intel Chipset Sürücüsü (6xx/7xx) - Geçmiş www.technopat.net (10.1.18836.8283) versiyon olanı indirip kurar mısın? Genişletmek için tıkla... Tamamdır bakalım tekrar olacak mı? VENGEANCE ANGEL dedi: Chipset sürücüsü kaynaklı da oluşabiliyormuş. NVMe kontrolcüsüyle, sistem işlemlerinin çakışması kaynaklı da oluşabiliyormuş. Intel Chipset Sürücüsü (6xx/7xx) - Geçmiş www.technopat.net (10.1.18836.8283) versiyon olanı indirip kurar mısın? Genişletmek için tıkla... Düzelmedi, tamam boşver bir de farklı işletim sistemi deneyeceğim Son düzenleme: 27 Ocak 2022 Artı 0 Eksi
VENGEANCE ANGEL dedi: Chipset sürücüsü kaynaklı da oluşabiliyormuş. NVMe kontrolcüsüyle, sistem işlemlerinin çakışması kaynaklı da oluşabiliyormuş. Intel Chipset Sürücüsü (6xx/7xx) - Geçmiş www.technopat.net (10.1.18836.8283) versiyon olanı indirip kurar mısın? Genişletmek için tıkla... Tamamdır bakalım tekrar olacak mı? VENGEANCE ANGEL dedi: Chipset sürücüsü kaynaklı da oluşabiliyormuş. NVMe kontrolcüsüyle, sistem işlemlerinin çakışması kaynaklı da oluşabiliyormuş. Intel Chipset Sürücüsü (6xx/7xx) - Geçmiş www.technopat.net (10.1.18836.8283) versiyon olanı indirip kurar mısın? Genişletmek için tıkla... Düzelmedi, tamam boşver bir de farklı işletim sistemi deneyeceğim