Çözüldü PC Building Sim 2 "müşteri parçalarını yeniden tak" yazısı geliyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Berdont

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, siparişin her şeyini yaptım. Bozuk parçalarını teşhis edip değiştirdim, her şey tamam. Bilgisayar da açıldı ama müşteri “Parçalarını yeniden tak” diyor. Eksik parçası da yok. Ne yapacağım?

Parcaları söküp bidaha taktım sorun çözüldü ne saçma bi oyun bu.

Dosya Ekleri

• qeqweewe.png
    2,7 MB · Görüntüleme: 62
Son düzenleyen: Moderatör:
Kura tıklayın ve ardından "Kaldırılan parçalar"a tıklayın. Gereksiz kasa parçalarını (bazıları eksik olsaydı "kasa eksik" diyecekti) veya "sahip olunan" diye bir şey çıkması lazım geri takılması gereken parçaları görebilrisin

Oyun için türkçe yama mı çıktı yoksa türkçe desteği mi geldi? bayağıdır oynamıyorum.

Sizin sorunuz için de büyük ihtimalle müşteriye ait olmayan bir parça takmışsınız.

Oyun için Türkçe yama mı çıktı yoksa Türkçe desteği mi geldi? Bayağıdır oynamıyorum.

Sizin sorunuz için de büyük ihtimalle müşteriye ait olmayan bir parça takmışsınız.

Yama var dostum.

Oyunu 100 saat oynamış biri olarak taktiğin parçaların hepsi müşterininmi genelde böyle olunca kasa parçalarını eksik takmış oluyorsun disk yuvaları falan.

Yama var dostum.

Oyunu 100 saat oynamış biri olarak taktiğin parçaların hepsi müşterininmi genelde böyle olunca kasa parçalarını eksik takmış oluyorsun disk yuvaları falan.
Valla parçaları söküp yeniden taktım oldu, hata oldu herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…