PC Building Simulator 1 vs 2

1. oyundaki parça çeşitliliğini çok beğenmiyorum ben. 2. oyunda CPU delidding, RAM'ler için sıvı soğutma, kasa özelleştirme ve parça çeşitliliği gibi artılar var. Ayrıca kariyer modundaki görevler bir tık daha farklı olabiliyor.

Sizce hangi oyun oynanmalı? PCBS 2'nin 1'e nazaran artıları nelerdir? PCBS 2 için Türkçe yama yoktu en son. Çıktı mı?

Türkçe yaması sanırım daha adam akıllı çıkmadı. Sinnerclown'un vardı fakat menüden ilerisine gidemiyordum ben. Ama PCBS 2 önerirdim ben.

Eğer 1 sahibiyseniz güzel bir indirim olmadığı sürece 2'yi almamanızı öneririm fakat iki oyunda sizde yoksa ve birini almak istiyorsanız 2'yi alabilirsiniz. İki oyunuda oynadım çok fazla bir fark yoktu sadece benim hoşuma giden direk sistem satışı yapma özelliği getirilmiş.

Sizce hangi oyun oynanmalı? Pcbs 2'nin 1'e nazaran artıları nelerdir? Pcbs 2 için Türkçe yama yoktu en son. Çıktı mı?

Hocam 1 ve 2 yide sahip olmuşluğum var Epic Games'e indirime girdiğinde 2'yi almıştım beğenmemiştim iade ettim bence1 daha başarılı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…