Hocam onların ömrü en az 1 hafta en fazla 1 ay oluyor.Bir kere almanız yeterli hocam. Kiralık hesaplardan bahsetmiyorum. Paylaşımlı hesapta offline olarak local save ile oynuyorsunuz.
Hocam onların ömrü en az 1 hafta en fazla 1 ay oluyor.Bir kere almanız yeterli hocam. Kiralık hesaplardan bahsetmiyorum. Paylaşımlı hesapta offline olarak local save ile oynuyorsunuz.
Sizin kararınız hocam. Bu benim çok pahalı/oynamak istediğim ama parasına değecek mi emin olamadığım oyunlarda geçerli bir yöntem. Oyunları da 1-2 haftada bitiriyorum zaten maksimum bir daha da dönmüyorum. Yıl içinde dönüp dönüp girerim diyorsanız hazır indirimdeyken alın derim o zaman.Hocam onların ömrü en az 1 hafta en fazla 1 ay oluyor.
Teşekkürler hocam alıcağım.Sizin kararınız hocam. Bu benim çok pahalı/oynamak istediğim ama parasına değecek mi emin olamadığım oyunlarda geçerli bir yöntem. Oyunları da 1-2 haftada bitiriyorum zaten maksimum bir daha da dönmüyorum. Yıl içinde dönüp dönüp girerim diyorsanız hazır indirimdeyken alın derim o zaman.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.