GeForce GTX 1060 Hectopat Katılım 18 Temmuz 2023 Mesajlar 4.482 Makaleler 5 Çözümler 69 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2025 #11 No42 dedi: Dostum yuvayı söküyosun çünkü. Sana yuvayı sökme diyorum sadece aç sökme yuvayı. Genişletmek için tıkla... Hocam siz beni anlıyor musunuz? Kapak gibi şeyi açıyorum evet ama girmiyor işte.
No42 dedi: Dostum yuvayı söküyosun çünkü. Sana yuvayı sökme diyorum sadece aç sökme yuvayı. Genişletmek için tıkla... Hocam siz beni anlıyor musunuz? Kapak gibi şeyi açıyorum evet ama girmiyor işte.
No42 Kilopat Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 1.117 Çözümler 24 Daha fazla Sistem Özellikleri 32 GB 3200 MHZ RAM 8 GB RTX 3050 500 GB NVME SSD i7-11700F Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Mayıs 2025 #12 GeForce GTX 1060 dedi: Hocam siz beni anlıyor musunuz? Kapak gibi şeyi açıyorum evet ama girmiyor işte. Genişletmek için tıkla... Kapağı açtıktan sonra tekrar tıklayıp çekmece gibi dışarı doğru çekeceksiniz anlamıyosunuz dediklerimi halen.
GeForce GTX 1060 dedi: Hocam siz beni anlıyor musunuz? Kapak gibi şeyi açıyorum evet ama girmiyor işte. Genişletmek için tıkla... Kapağı açtıktan sonra tekrar tıklayıp çekmece gibi dışarı doğru çekeceksiniz anlamıyosunuz dediklerimi halen.
GeForce GTX 1060 Hectopat Katılım 18 Temmuz 2023 Mesajlar 4.482 Makaleler 5 Çözümler 69 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2025 #13 No42 dedi: Kapağı açtıktan sonra tekrar tıklayıp çekmece gibi dışarı doğru çekeceksiniz anlamıyosunuz dediklerimi halen. Genişletmek için tıkla... Yaptım işte diyorum hocam her dediğinizi yaptım.
No42 dedi: Kapağı açtıktan sonra tekrar tıklayıp çekmece gibi dışarı doğru çekeceksiniz anlamıyosunuz dediklerimi halen. Genişletmek için tıkla... Yaptım işte diyorum hocam her dediğinizi yaptım.
No42 Kilopat Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 1.117 Çözümler 24 Daha fazla Sistem Özellikleri 32 GB 3200 MHZ RAM 8 GB RTX 3050 500 GB NVME SSD i7-11700F Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Mayıs 2025 #14 GeForce GTX 1060 dedi: Yaptım işte diyorum hocam her dediğinizi yaptım. Genişletmek için tıkla... Yapmamışsınız yapsaydınız olurdu. No42 dedi: Yapmamışsınız yapsaydınız olurdu. Genişletmek için tıkla... GeForce GTX 1060 dedi: Yaptım işte diyorum hocam her dediğinizi yaptım. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et İzleyin.
GeForce GTX 1060 dedi: Yaptım işte diyorum hocam her dediğinizi yaptım. Genişletmek için tıkla... Yapmamışsınız yapsaydınız olurdu. No42 dedi: Yapmamışsınız yapsaydınız olurdu. Genişletmek için tıkla... GeForce GTX 1060 dedi: Yaptım işte diyorum hocam her dediğinizi yaptım. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et İzleyin.
GeForce GTX 1060 Hectopat Katılım 18 Temmuz 2023 Mesajlar 4.482 Makaleler 5 Çözümler 69 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2025 #15 No42 dedi: Yapmamışsınız yapsaydınız olurdu. Genişletmek için tıkla... Kapağı açıyorum ve tekrar tıklayıp dışarı doğru çekiyorum. No42 dedi: Yapmamışsınız yapsaydınız olurdu. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et İzleyin. Genişletmek için tıkla... Bunu da izledim olmadı. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Mayıs 2025
No42 dedi: Yapmamışsınız yapsaydınız olurdu. Genişletmek için tıkla... Kapağı açıyorum ve tekrar tıklayıp dışarı doğru çekiyorum. No42 dedi: Yapmamışsınız yapsaydınız olurdu. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et İzleyin. Genişletmek için tıkla... Bunu da izledim olmadı.