qwrs Decapat Katılım 25 Eylül 2022 Mesajlar 64 Çözümler 1 19 Ekim 2023 #1 Merhaba, zamanında bedavaya PC Building Simulator almıştım. Bugün oynamaya kalktım ama oyun inanılmaz kasıyor. Sistemim oyunu kat kat kaldırıyor. Bu oyunu kasmadan oynayabileceğim bir ayar var mı ya da ne yapabilirim?
Merhaba, zamanında bedavaya PC Building Simulator almıştım. Bugün oynamaya kalktım ama oyun inanılmaz kasıyor. Sistemim oyunu kat kat kaldırıyor. Bu oyunu kasmadan oynayabileceğim bir ayar var mı ya da ne yapabilirim?
Çözüm qwrs 19 Ekim 2023 Kullanıcı311 dedi: Driverlar güncel mi? (Opsiyonel) Genişletmek için tıkla... Laptopu kapatıp bir daha açtım Fall Guys'da kasınca. Sorun düzeldi.
Kullanıcı311 dedi: Driverlar güncel mi? (Opsiyonel) Genişletmek için tıkla... Laptopu kapatıp bir daha açtım Fall Guys'da kasınca. Sorun düzeldi.
Kullanıcı311 Kilopat Katılım 10 Eylül 2021 Mesajlar 6.393 Makaleler 2 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2023 #2 Driverlar güncel mi? (Opsiyonel) Artı 0 Eksi
558memoli Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Kasım 2019 Mesajlar 3.206 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bol Diplomalı Çok Bilmiş İşsizin Biri 19 Ekim 2023 #3 O oyunda bir problem vardı bir dönem bende oynadım basit bir yapısı varken arada sistemi zorlayan bir oyun. Artı 0 Eksi
O oyunda bir problem vardı bir dönem bende oynadım basit bir yapısı varken arada sistemi zorlayan bir oyun.
KS KS qwrs Decapat Katılım 25 Eylül 2022 Mesajlar 64 Çözümler 1 19 Ekim 2023 #4 Kullanıcı311 dedi: Driverlar güncel mi? (Opsiyonel) Genişletmek için tıkla... Laptopu kapatıp bir daha açtım Fall Guys'da kasınca. Sorun düzeldi. Artı 0 Eksi Çözüm
Kullanıcı311 dedi: Driverlar güncel mi? (Opsiyonel) Genişletmek için tıkla... Laptopu kapatıp bir daha açtım Fall Guys'da kasınca. Sorun düzeldi.