K KesiciYt Femtopat Katılım 18 Mayıs 2025 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2025 #1 Merhaba arkadaşlar. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Da yüzde 75 indirim almış oyun 6 senelik ama güzel indirim almış benim bu konulara karşı ilgim var merak ediyorum sizce alınır mı? Yoksa 2. oyununu mu alayım? Yardımcı olursanız sevinirim.
Merhaba arkadaşlar. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Da yüzde 75 indirim almış oyun 6 senelik ama güzel indirim almış benim bu konulara karşı ilgim var merak ediyorum sizce alınır mı? Yoksa 2. oyununu mu alayım? Yardımcı olursanız sevinirim.
Stack Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 1.744 Çözümler 10 Yer İstanbul 28 Haziran 2025 #2 Oyanacaksan al kardeşim güzel indirim.
19ibrahim09 Femtopat Katılım 18 Haziran 2025 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2025 #3 Hocam oyun gayet güzel keyif verir ama Epic Games bedava vermişti ilk oyununu.
K KesiciYt Femtopat Katılım 18 Mayıs 2025 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2025 #4 Stack dedi: Oyanacaksan al kardeşim güzel indirim. Genişletmek için tıkla... Tamamdır kardeşim sağolasın Peki oyundaki ekipmanlar güncel mi yoksa 2020 yılındaki ekipmanlar mı var onu öğrenebilir miyim? 19ibrahim09 dedi: Hocam oyun gayet güzel keyif verir ama Epic Games bedava vermişti ilk oyununu. Genişletmek için tıkla... Olsun hocam zaten 2021 de vermiş onu yapçak bişey yok. Teşekkürler öneriniz için
Stack dedi: Oyanacaksan al kardeşim güzel indirim. Genişletmek için tıkla... Tamamdır kardeşim sağolasın Peki oyundaki ekipmanlar güncel mi yoksa 2020 yılındaki ekipmanlar mı var onu öğrenebilir miyim? 19ibrahim09 dedi: Hocam oyun gayet güzel keyif verir ama Epic Games bedava vermişti ilk oyununu. Genişletmek için tıkla... Olsun hocam zaten 2021 de vermiş onu yapçak bişey yok. Teşekkürler öneriniz için