PC çalışırken soğuk hava tutmak mantıklı mı?

Fanların yaptığı bu zaten ancak hava içeride doğru bir şekilde dolaşıp çıkmadığı müddetçe istediğin kadar fan koy, hava üfle karşısına klima koyman lazım soğuması için.

Selamlar, PC oyunlarda ısınıyor. Bu ısınmaya karşı saç kurutma makinesinden soğuk hava ile önden üfletmek de problem olur mu? Bana göre olmaz PC de serinler ama bir görüş alayım.

Dostum gerek yok PC'yi temizle tozdan dolayı takılıp ısınıyor olabilir macunu değiştir bir de işlemci ekran kartının marka modeli nedir?

Selamlar, PC oyunlarda ısınıyor. Bu ısınmaya karşı saç kurutma makinesinden soğuk hava ile önden üfletmek de problem olur mu? Bana göre olmaz PC de serinler ama bir görüş alayım.

Katkısı olmaz hocam belki bir temizlik istiyordur bilgisayar. Ortam sıcaklığı da ne kadar çoksa o kadar fazla ısınır.

Çok fark edilebilir bir etkisi olmaz, fazladan küçük bir fan koymuş gibi düşünün, en fazla etkisi o kadar olacaktır. Sonuçta ortam sıcaklığında fazladan bir miktar daha hava üflüyor olacaksınız.

Doğru şekilde üfleniyorsa etkisi pozitiftir, sonuçta cebri ısı transferini artırmış olacaksınız az bir miktar hava sirkülasyonu ekleyerek ama gerçek hayatta bu farkı hissedebileceğinizi sanmıyorum.

Üstelik bunun tam tersi etki de görülebilir, üflediğiniz hava normal sirkülasyonu önemli ölçüde bozar ise.

8870tl elektrik faturası falan gelebilir. Ayrıca düşününce çok mantıklı gelmedi açıkçası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…