BRUHHHHH Hectopat Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 61 Çözümler 1 24 Şubat 2021 #1 Bugun PC aldim, geldi, taktim. Ekran yok ama monitörun isigi yaniyor. Ekran gelmiyor. Bilen varsa çözümü soylerse sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Şubat 2021
Bugun PC aldim, geldi, taktim. Ekran yok ama monitörun isigi yaniyor. Ekran gelmiyor. Bilen varsa çözümü soylerse sevinirim.
M mstfshn271 Hectopat Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 429 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2021 #2 Ekran kartında sorun vardır belki çok bilgim yok monitörü başka bir bilgisayara tak çalışır ise aldığın bilgisayar sorunludur. Artı -2 Eksi
Ekran kartında sorun vardır belki çok bilgim yok monitörü başka bir bilgisayara tak çalışır ise aldığın bilgisayar sorunludur.
brightosayisamuel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ocak 2019 Mesajlar 2.663 Çözümler 8 24 Şubat 2021 #3 BRUHHHHH dedi: Bugun PC aldim, geldi, taktim. Ekran yok ama monitörun isigi yaniyor. Ekran gelmiyor. Bilen varsa çözümü soylerse sevinirim. Genişletmek için tıkla... Fotoğraf falan atın. Böyle hiçbir şey çözülemez. Artı 0 Eksi
BRUHHHHH dedi: Bugun PC aldim, geldi, taktim. Ekran yok ama monitörun isigi yaniyor. Ekran gelmiyor. Bilen varsa çözümü soylerse sevinirim. Genişletmek için tıkla... Fotoğraf falan atın. Böyle hiçbir şey çözülemez.
Dr. Pc Picopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 940 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2021 #4 Hocam ekran kartı varsa onboard girişine taktıysanız görüntü gelmez, ayrıca bir fotoğraf falan yok mu ? Artı 0 Eksi
Hocam ekran kartı varsa onboard girişine taktıysanız görüntü gelmez, ayrıca bir fotoğraf falan yok mu ?
Arrasies Hectopat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 586 Çözümler 3 Yer Malatya 24 Şubat 2021 #5 Benim de başıma gelmişti 4 sene önce güç fazla gelmişti PC'ye bu yüzden PC açılmamıştı geri göndermiştik düzeltip tekrar gönderdiler. Artı 0 Eksi
Benim de başıma gelmişti 4 sene önce güç fazla gelmişti PC'ye bu yüzden PC açılmamıştı geri göndermiştik düzeltip tekrar gönderdiler.
brightosayisamuel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ocak 2019 Mesajlar 2.663 Çözümler 8 24 Şubat 2021 #6 Ayrıca monitör sisteme takılı olmasa bile ışığı yanar. Artı 0 Eksi
IDenizI Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Nisan 2019 Mesajlar 2.827 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek CNC öğrenmekle meşgul 24 Şubat 2021 #7 Görüntü aldığınız kabloyu kontrol edin. Kabloda sorun yoksa onboard üzerinden görüntü almayı deneyin. Görüntü gelmişse ekran kartınız bozuk demektir. Artı 0 Eksi
Görüntü aldığınız kabloyu kontrol edin. Kabloda sorun yoksa onboard üzerinden görüntü almayı deneyin. Görüntü gelmişse ekran kartınız bozuk demektir.
L LaMorte Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2019 Mesajlar 5.322 Makaleler 5 Çözümler 27 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 7600X RTX 3090 Gaming X MSI B650M-A WI-FI Corsair H150 RGB Corsair 5000X Corsair RM850 Corsair K60 / HyperX Pulsefire Raid Dell S2721DGFA Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2021 #8 BRUHHHHH dedi: Bugun PC aldim, geldi, taktim. Ekran yok ama monitörun isigi yaniyor. Ekran gelmiyor. Bilen varsa çözümü soylerse sevinirim. Genişletmek için tıkla... Ekran kartındaki port yerine anakarta mı taktınız? Kablo temassızlığı var mı? Artı 0 Eksi
BRUHHHHH dedi: Bugun PC aldim, geldi, taktim. Ekran yok ama monitörun isigi yaniyor. Ekran gelmiyor. Bilen varsa çözümü soylerse sevinirim. Genişletmek için tıkla... Ekran kartındaki port yerine anakarta mı taktınız? Kablo temassızlığı var mı?
A Ananyum Picopat Katılım 3 Şubat 2021 Mesajlar 47 Çözümler 1 24 Şubat 2021 #9 RAM'ları kontrol edin Artı 0 Eksi
D dırıdırı Centipat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 234 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2021 #10 Anakartta buzzer yok ise bağlayın. Uyarı sesi veriyor ise burayla paylaşın lütfen. Artı 0 Eksi