PC çalışıyor ancak ekran gelmiyor

BirEfe

Hectopat
Daha fazla  
Elimde 2005'lerden kalma bir PC var. Zamanında bozulmuştu ve ekran kartı yanmış denmişti ancak bugün kafama esip tekrardan çalıştırınca sorun olmadığını gördüm. Ama bu bilgisayardan bir beklentim kalmamıştı artık o yüzden bilgisayarın tüm parçalarını söküp yeniden takmaya karar verdim.(bu tarz şeylere karşı ilgim var) tekrar topladığımda tüm bileşenlerin çalışıp azar azar ısınmaya başladığını ancak ekrana görüntü gelmediğini fark ettim. Neyde hata yapmış olabilirim?

Bir şey daha fark ettim. Monitöre bağlı kabloyu ekran kartından sökmeyip bilgisayarı kapat aç yaptığımda monitör kendini yenilemiyor. Yani no signal de demiyor. Hiç bağlantı yokmuş gibi duruyor. Ancak ekran kartından kabloyu söküp taktığımda no signal diyor.

Elimde 2005'lerden kalma bir PC var. Zamanında bozulmuştu ve ekran kartı yanmış denmişti ancak bugün kafama esip tekrardan çalıştırınca sorun olmadığını gördüm. Ama bu bilgisayardan bir beklentim kalmamıştı artık o yüzden bilgisayarın tüm parçalarını söküp yeniden takmaya karar verdim.(bu tarz şeylere karşı ilgim var) tekrar topladığımda tüm bileşenlerin çalışıp azar azar ısınmaya başladığını ancak ekrana görüntü gelmediğini fark ettim. Neyde hata yapmış olabilirim?
Ekran bağlantısını anakart üzerindeki çıkıştan değil ekran kartı üzerindeki çıkıştan yaptığınıza emin misiniz?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı