PC cok kasıyor

Hocam onceden bal gibi oynadiklarim simdi kasiyor sıkıntı orada.r
Kaç program ve Anti-Malware programı kullanıyorsun?

Avast'sa normal kasması AVG ondan daha az performans harcıyor illa Avast hayranıyım diyorsan AVG kullan.

Hocam Avast kurmasın onun yerine AVG ile derin tarama yapsın zaten ikisi de aynı tanımları kullanıyor. Avast'a girme içinden çıkamazsın hocam.

Olabilir hocam.

PC cok kastigi icin acaba donanimsal olabilir mi diye gösteriyim dedim.

Arka planda açık olan programlar nedir? Anti-Virüs programı açıksa kapat. Ben uzun zamandır Anti-Virüs kullanmıyorum (sadece şüphelenince açıp tarıyorum) onun dışında arka planda açık değil.

Hiç virüs yemedim. Zaten crack oyunlar, programlar ya da illegal şeyler kurmazsanız virüs yemezsiniz. Bir de internette gördüğünüz her şeyi indirmeyin ve tıklamayın.

Hocam hiç ücretsiz bulamaz mıyiz?

Kaspersky Free antivirus kullan o bedava. Ayrıca AVG ve Malwarebytes'da bedava kullanılabiliyor hocam.

Sağ olun hocam her dediginizi deneyeceğim olmazsa çare termal macun sanirim veya degisme zamani gelmistir.

Sağ olun hocam her dediginizi deneyeceğim olmazsa çare termal macun sanirim veya degisme zamani gelmistir.

Termal macuna çok ihtimal vermiyorum. 2.30GHz işlemcili laptopum var ve aldığımdan beri (4 yıl olmasına az kaldı) termal macunu yenilemedim. Tabii bu pek sağlıklı değil bende yenileyeceğim siz yine de termal işini ikinci plana atın. Bu arada kaç yıldır yenilemiyorsunuz?

Büyük ihtimal bilgisayarınız da virüs var hocam Malwarebytes , ESET , AVG , McAfee bunlardan hepsini silip silip yükle hepsi ile tam tarama yap olmazsa ComboFix atarsın.

4 Yıldır hiç termal mermal temizliği yapmadım hocam içini bile açmadım bilgisayarın fan jeneratör gibi ses çıkarıyor bazen

4 Yıldır format da atmıyorum şu an bilgisayar hiç formatlanmamış ve sıfırlanmamış.

Son düzenleme:

Termal macunu yenilemeniz gerekiyor. Ha virüs de olabilir o ayrı

Son düzenleme:

3 yıldır falan 4E yaklasmistir benimki de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…