PC çok RAM kullanıyor

Skarpagon

Hectopat
Sayın hocalarım, PC çok RAM kullanıyormuş gibi hissediyorum. Cihaz çok boşta olmasa da çok yüksek performans isteyecek bir şeyler arka planda çalışmıyor. Eğer istediğiniz veriler olursa atabilirim.

Ekran Görüntüsü (37).png görüntüleniyor

Sayın hocalarım, PC çok RAM kullanıyormuş gibi hissediyorum. Cihaz çok boşta olmasa da çok yüksek performans isteyecek bir şeyler arka planda çalışmıyor. Eğer istediğiniz veriler olursa atabilirim.

Ekran Görüntüsü (37).png görüntüleniyor
Sanırım APU bilgisayar kullanıyorsunuz bu değerler normal ama siz arka planda çalışan şeyleri kontrol edin tekrar, aynı değerler bende de gözüküyordu. 16 GB Ram yapınca bu sorun ortadan kalktı.

Cevaplarınız için teşekkürler. Ayrıca PC yeni açıldığında 2.5 boşta 3.5 GB RAM kullanıyor. Ben Windows'u KMS ile etkinleştirdim. Bu yüzden virüsten şüphelendim. Ama Kaspersky ile taratınca virüs çıkmadı sizce hala virüsten şüphelenmeli miyim? Ve geç gelen cevap için özür diliyorum.
APU sistem mi? Sistem özellikleri ne?

Evet APU sistem. Ama harici bir ekran kartı daha var. HD Graphics 4000 ve AMD 7670M. APU sistem olması fark oluşturur mu?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı