Çok fazla başlangıç uygulaması var başlangıçtaki uygulamarı devre dışı bırak Steam gibi onun dışında BIOS'tan Fast boot seçeneğini etkinleştirebilrisin.
Başlangıç Uygulamalarından işinize yaramayanları deaktif edin. Steam, Epic Games, Discord, Riot gibi uygulamaları işiniz düştüğünde açsanız daha faydalı olur.
Başlangıç uygulamalarından işinize yaramayanları deaktif edin. Steam, Epic Games, Discord, Riot gibi uygulamaları işiniz düştüğünde açsanız daha faydalı olur.
BIOS ekranına girebilmek için PC'yi kapat aç yaptım fakat del tuşuna bastığım için mi bilmiyorum ekran gelmedi. BIOS'a da Windows'a da giremedim siyah ekran kaldı bunun sebebi nedir acaba?
Hocam yaptım fakat aynı sürede açılıyor 1ms de arttı hatta
BIOS ekranına girebilmek için PC'yi kapat aç yaptım fakat del tuşuna bastığım için mi bilmiyorum ekran gelmedi. BIOS'a da Windows'a da giremedim siyah ekran kaldı bunun sebebi nedir acaba?
Herkese iyi günler dilerim. Fastboot aktif iken BIOS tuşuna bassam da BIOS'a girmiyor. Hızlı açıldığından dolayı. Burada bir arkadaş paylaşmıştı bilgisayar açıkken birkaç tuşa basıp yeniden başlatıyorduk, sonra BIOS'a girebiliyorduk. Ama hatırlamıyorum ve forumda bulamadım. Bilen varsa...