babapiroyusuf
Zeptopat
Daha fazla
- RAM
- CORSAIR 16GB (2x8GB) Dominator Platinum RGB
- SSD veya HDD modeli
- KIOXIA EXCERIA 500GB NVMe M.2 SSD
- Ekran kartı
- PNY GeForce RTX 3080 Ti XLR8 Gaming REVEL EPIC XR
- Anakart
- ASUS PRIME B550M-K 4600MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2
- İşlemci
- AMD RYZEN 9 5900X 3.7GHz 64MB Önbellek 12 Cekirdek
Selamünaleyküm birkaç aydır bilgisayarımda sıkıntı yaşıyorum. İlk başlarda monitöre görüntü gelmiyordu servise vermeden önce ben kendim inceledim anakart kısa devre yaptığı için görüntü gelmiyordu. Servise verdim sözde tamir ettiler 2 ay bilgisayarım onlarda kaldı sonrasında işlemci çok sıcak diye uyarılarla karşılaştım. CPU tempt uyarısı BIOS ekranına alıyordu o sıkıntıyı da kendim çözdüm fakat sıvı soğutma olmasına rağmen yanık kokusu geliyordu. Servise bir gittim sıvı soğutma kabloları yanmıştı Power kablosu, bunun da anakarttan olduğunu anladılar üzerine hem anakartı hem de sıvı soğutmayı da tamir ettiler sözde. Şu an ise bilgisayarım hem CPU uyarısı veriyor çok sıcak diye ama normal derecelerde çalışıyor. Oyun falan oynarken birden bilgisayar mavi ekran vermeye başladı ben de mavi ekran hatalarını minidump ile kodu bulup sorunu hallettim ama Valorant haricinde başka birkaç program daha çalıştırdığımda bilgisayar yine mavi ekran veriyor. (mavi ekran sorunu ekran kartıymış sürücüleri temizleyip manuel olarak elle kurdum) bana anakart önerebilir misiniz ne olur servisle olacak iş değil.
Dosya Ekleri
Son düzenleyen: Moderatör: