Çözüldü PC de DualSense Adaptive Triggers Çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

alperenkoc06

Kilopat
Normalde Dualsense'i kabloyla bağlayınca Adaptive Triggerların çalışması gerekmiyormu az önce denedim Spiderman Miles Moraleste çalışıyor gibi ama titreşimi %1 gibi. Triggerlarmı bozuldu diye düşünüyorum ama DS X alttaki menüden ayarlayınca düzgün çalışıyor. Nasıl düzeltebilirim bunu?

Çözüm
Süper soru rez.

Bi gelişme varmı hocam neymiş sorun çözdünüz mü?
DSX programını komple kapattım ve oyuna girdim sorunsuz çalıştı. Sadece Spider-Man'de değil AC:Valhalla'da da sorunsuz çalışıyor. Sanırım DualSense tam destekli oyunlarda DSX kullanmak yerine kapatmak daha mantıklı.
Süper soru rez.

Bi gelişme varmı hocam neymiş sorun çözdünüz mü?
DSX programını komple kapattım ve oyuna girdim sorunsuz çalıştı. Sadece Spider-Man'de değil AC:Valhalla'da da sorunsuz çalışıyor. Sanırım DualSense tam destekli oyunlarda DSX kullanmak yerine kapatmak daha mantıklı.

Çözüm
Eyvallah hocam xbox koluyla çok aradad kaldıktan sonra nikah sonrası alacaktım ama vakit olmadı sabah yola çıkmadan kolu edinmeye çalışıcam peki oyun olarak spiderman küçükken oynamıştım birkaç oyununu ve bayılırım uçmaya süzülmeye ama şimdi okadar yavan göründü ki bana... Almıcam ama senin oyun hakkındaki fikrini merak ediyorum, birde şuan riders republicde arada kaldım standartmı alsam ultimate mi, karar versem bile steam'den mi alsam ubisofttanmı diye ubisoftta %20 ekstra daha indirimli alınabiliyo şuan steam'e göre. Ama hiç kullanmadım ubiyi, oyunu steam'den alsam normal steam oyunları gibi eksiksiz olur heralde, ama ubiden alıp kısayolu kütüphaneme eklesem olmaz dimi steam'den yinede bağımsız olur oynama sürem başarımlar flnda çıkmaz heralde (şuan oyunda alınabilcek başarım hiç yok) Bu arada ben yola çıkmadan alıcam kolu, geforce now ile teelefonda kullanıcam sıklıkla, kalanında pc'de. Umarım telefonda adaptif trigger falan çalışmasa bile normal titreşimler çalışıyordur xbox kolundan geri kalsın istemem sonuçta henüz kol almadım hâlâ xbox'a dönebilirim.

Ultime alınca gelen özellikler standartta zamanla oynayıp kazanabilceğim şeylerse boşuna para vermek istemem ama alınamayan şeylerse alabilirim özellikle oynanışa etki eden şeylerse. oyunda taze geldi yazan çizen bişey diyende olmamış.

'''Aslında en çok merak ettiğim şey riders republic Geforce now dan bakınca sadece ubisoft connectte görünüyor şimdi yola çıkınca oynatırmı bana ubiden alsam telefonla oynamak istesem, yada steamden alsam oynatırmı bunu merak ediyorum bi fikrin varmı dostum

Spider-Man gayet güzel oyun oynanışı çok tekrar ediyor ama hikaye olarak iyi.
Riders republic Steam'den de alsan yine Ubisoft Connect kullanmak zorundasın nerede ucuzsa oradan al.
DualSense mobilde titreşim destekliyor mu bilmiyorum ben IPhone'da denemiştim düzgün çalışmıştı.
Dediğim gibi Steam'den de alsan Ubisoft Connect hesabını kullanman gerekecek büyük ihtimal oynatır ama emin değilim bence direkt Ubisoft Connect'ten al.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…