Netflix PC de Netflix 4K izlenmiyor

Emre.bey

Decapat
Daha fazla  
İyi günler,

-4K TV'm mevcut (yeni kablo ile bağlı PC'ye HDCP 2.2 destekliyor Edge GPU sayfasında)
-Microsoft Edge üzerinden açıyorum.
-HEVC video uzantıları'nı Microsoft Store'dan alıp kurdum, (HEVC Video Extensions - Download and install on Windows | Microsoft Store)
Fakat CTRL+Shift+alt+D ile kontrol ettiğimde 1080 üzerinde çıkmıyor. 4K ibareside yer alıyor arayüzde halbuki.

1080p-hala.jpg

HDCP-2-2.png

4k-ibaresi.jpg

Netflix 4k işi bence yalan. 4 kardeşiz ne yapsak beceremedik monitörlerde tv'lerde hep fulhd görüntü veriyor. Tek kullanıyorsan ucuz paketi kullan.

Sorunu çözebildiniz mi? Bu durumdan nasıl bir tek biz rahatsız olabiliyoruz hiç anlamıyorum. Sadece biz Türkler olarak değil, dünya çapında bunun gibi sorun yaşayan ve Netflix'e şikayetlerini dile getiren olmuyor mu? Netflix ve benzeri platformların uyguladığı bu tarz saçma sapan koşullar sebebiyle pahalı olduğunu bildiğimiz ve yinede sırf kalite için en üst paketini satın almamıza karşın korsan kullanıma göre çok daha berbat bir deneyim elde ediyoruz. Ee öyleyse bizi satın almaya itecek olan şey ne?

Bu arada sorunu henüz çözemediyseniz internette birkaç script ile tarayıcı eklentileri var. İddialarına göre Netflix deneyiminizi iyileştirip, çözünürlük kalitesini de arttırıyorlar ama şu an için Netflix hesabım olmadığından dolayı henüz hiçbirini deneyemedim.

İyi günler,

-4K TV'm mevcut (yeni kablo ile bağlı PC'ye HDCP 2.2 destekliyor Edge GPU sayfasında)
-Microsoft Edge üzerinden açıyorum.
-HEVC video uzantıları'nı Microsoft Store'dan alıp kurdum, (HEVC Video Extensions - Download and install on Windows | Microsoft Store)
Fakat CTRL+Shift+alt+D ile kontrol ettiğimde 1080 üzerinde çıkmıyor. 4K ibareside yer alıyor arayüzde halbuki.

Eki Görüntüle 2318362

Eki Görüntüle 2318363

Eki Görüntüle 2318361

4K işi yalan dedikleri gibi Netflix'te. İnternetten 4K film indirmeniz lazım illaki.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı