PC de olan mod nasıl PlayStation sistemine uyumlu hale getirilir?

DarkVide121

Hectopat
Daha fazla  
Soru başlıktaki gibidir. Bilen arkadaşlar detaylı anlatırsa sevinirim.

Şimdi anladığım kadarıyla siz PC oyunu için olan modu PS oyununa kurmak istiyorsunuz, öyle mi? Eğer öyleyse bu mümkün değil.

İstediğiniz modu, yamayı direk atamazsınız. Eğer istediğiniz modlar, yamalar PC'den PS'ye uygun hâle getirilmişse o zaman kullanabilirsiniz. Mesela ben PS3'te GTA 4'ü Türkçe yamalı olarak bitirdim fakat yama orjinalinde PC'ye aitti sonradan PS3'e uygun hâle getirmişti.

Kafam da tam yerinde değil demek istediğimi düzgünce anlatamadıysam kusura bakmayın.

Yok hocam sorun değil. Aslında tam anlatmak istediğim buna benzer demek istediğim. PC'den yamayı ben alıp düzenleyip PlayStation'a uygun hale getirebilir miyim?

Şimdi anladığım kadarıyla siz PC oyunu için olan modu PS oyununa kurmak istiyorsunuz, öyle mi? Eğer öyleyse bu mümkün değil.

Hayır hocam PC'ye özel pes modlar var hoşuma gidiyor ve bazı oyunların Türkçe yaması. Benim aklımdaki bu yamaları ben program benzeri bir şey yardımı ile PlayStation'a uygun hale getirmek. Altını çizmek isterim oyunlar değil modlar ve Türkçe yamalar.

Yapabilirsiniz. Benim kullandığım yamaların, modların çoğu orjinalinde PC için yapılıp sonradan PS3'e uygun hale getirilen yamalar, modlardı. Fakat şunu da söyleyeyim çok yüksek ihtimalle zahmetli bir iş bu. Kullandığım Türkçe yamaların çoğu yarım yamalak aktarılmıştı. Modlarda böyle bir şey görmemiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…