PC+direksiyon seti vs PC+monitör

gyroxx

Picopat
Daha fazla  
Sistemi önermem PSU dandik. Sistem önerilerini bilgili arkadaşlar yapar fiyatları pek takip etmiyorum şu sıralar.

Monitör alın. Direksiyon seti fazla gelir, benim için açgözlülük olur.

Direksiyon seti olarak ne alacaksın? Bir süre sonra sıkıyor haberin olsun G29’u kutusuna kaldırdım.

Monitör alın profesyonel bir şekilde SIM racing yapmıyorsanız direksiyon gereksiz gün içinde en fazla 1-2 saat geçireceksiniz araba oyunlarında.

Monitör alın profesyonel bir şekilde SIM racing yapmıyorsanız direksiyon gereksiz gün içinde en fazla 1-2 saat geçireceksiniz araba oyunlarında.

Monitör aldıktan sonra direksiyon seti için biriktirsem o nasıl olur?

Monitör aldıktan sonra direksiyon seti için biriktirsem o nasıl olur?

Direksiyon setini hep kullanmak istemişimdir.

İkinci el bir tane alın madem. Birkaç ay sonra yüzüne dahi bakmayacaksınız çünkü. Hevesi çabuk geçiyor maalesef.

Hocam ben bir monitör alayım sonradan alırı G29 ya da g27. direksiyon setini ikinci el alacağım zaten.

G29 temiz bulursanız güzel set. Kullanacağınız süreçte bayağı tat alırsınız. Ben geçtiğimiz ekim ayında elimden çıkartmıştım. 4-5 ay kadar zevkle kullandım.

G27 kötümü sizce bir de alacağım sistemi yukarıda belirttim hem de şu monitörden aşacaüım:HP X27C 32G13E9 27

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…