Sistemi almamanız gerektiğini söylemiştim psu bilindik bir marka değil ve bilgisayarına ne olduğu belirsiz bir şeyin elektrik vermesini istemezsin herhalde.
Sistemi almamanız gerektiğini söylemiştim PSU bilindik bir marka değil ve bilgisayarına ne olduğu belirsiz bir şeyin elektrik vermesini istemezsin herhalde.
G29 ve G27 gibi setler bakılmamalı diye düşünüyorum ben. Kayışlı sistem de çarklı sistem de hiçbir işe yaramıyor. Alacaksanız Direct Drive teknolojili Moza DD R5 gibi bir şey alın. Alamıyorsanız monitör alın.
G29 ve G27 gibi setler bakılmamalı diye düşünüyorum ben. Kayışlı sistem de çarklı sistem de hiçbir işe yaramıyor. Alacaksanız Direct Drive teknolojili moza dd R5 gibi bir şey alın. Alamıyorsanız monitör alın.
O zaman DFGT de işinizi görecektir muhtemelen. DFGT ve G29 ile oynayıp ikisinden de sıkılıp sattım. Şu an deli bir miktar ödeyip kokpit kurdum ve aşırı keyif almaya başladım. Sıkılacak gibi değilim. Yani sıkılma konusunda sistem de fark ettiriyor.
O zaman DFGT de işinizi görecektir muhtemelen. DFGT ve G29 ile oynayıp ikisinden de sıkılıp sattım. Şu an deli bir miktar ödeyip kokpit kurdum ve aşırı keyif almaya başladım. Sıkılacak gibi değilim. Yani sıkılma konusunda sistem de fark ettiriyor.